PalloTV - HJK kauppasi maalitykkinsä Englantiin
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.01.2024

HJK kauppasi maalitykkinsä Englantiin

Bojan Radulovic siirtyy pitkällä sopimuksella Huddersfield Town A.F.C:n riveihin. Radulovic on jo neljäs pelaaja, joka siirtyy viime kauden joukkueesta leveämmän leivän ääreen.

HJK:n paras maalintekijä Bojan Radulović heiluttaa jatkossa verkkoja Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Radulović on tehnyt kauden 2027 loppuun ulottuvan sopimuksen sarjapaikastaan Championshipissä taistelevan Huddersfield Town A.F.C:n kanssa. Radulovićillä oli HJK:n kanssa sopimus, mikä takaa seuralle siirtokorvauksen.

Suomalaiseen tapaan HJK ei kerro siirtokorvauksen suuruutta. Seura kuvaa sitä ainoastaan merkittäväksi. Saksalaisessa jalkapalloon erikoistuneessa sivustossa Transfermarktissa Radulovićin arvoksi on arvioitu 800 000 euroa. Sen perusteella HJK:n saama siirtokorvaus saattaa olla jopa miljoonaluokkaa.

Radulović tuli HJK:hon lainapelaajana ruotsalaisen AIK:n riveistä kaudeksi 2022. Seurojen välisessä sopimuksessa oli osto-optio, jonka HJK käytti ja lunasti pelaajan itselleen.

Radulović ehti pelata HJK:ssa 47 liigaottelua, joissa hän viimeisteli 26 maalia. Viime kaudella hän voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden 18 osumallaan. Radulović voitti HJK:ssa kaksi Suomen mestaruutta ja pääsi kahdesti pelaamaan eurosarjojen lohkovaiheessa.

Radulović on jo neljäs pelaaja, joka siirtyy HJK:n viime kauden joukkueesta ulkomaisille kentille leveämmän leivän ääreen. Pyry Soiri pelaa jatkossa Romanian pääsarjaa. Hänen sopimuksensa CS Universitatea Craiovan kanssa ulottuu kauden 2026 loppuun.

Miro Tenho puolestaan jatkaa uraansa Djurgårdens IF:n paidassa Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa. HJK:n maalivahteihin kuulunut pohjoismakedonialainen Dejan Iliev on siirtynyt Bosnian liigaan FK Sarajevoon.

Artikkeliin liittyviä aiheita: