PalloTV - FC Hakalle maalivahti vapailta markkinoilta
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.01.2024

FC Hakalle maalivahti vapailta markkinoilta

Seuralla on kasassa 18 sopimuspelaajaa.

FC Haka on allekirjoittanut kaksivuotisen pelaajasopimuksen 22-vuotiaan pohjoisirlantilaisen maalivahdin Liam Hughesin kanssa. Hughes tulee seuraan vapailta markkinoilta. Hughes on pelannut viimeksi englantilaisen Liverpool FC:n nuorisoakatemiassa, jonka vahvuudesta hän poistui kesäkuun 2023 lopussa.

Walesia lukuun ottamatta Hughes on ehtinyt kiertää kaikki Yhdistyneen Kuningaskunnan jäsenet. Kauden 2017-18 puolivälissä hän lähti kokeilemaan siipiään Skotlannin puolelle, jossa Hughes pelasi Glasgow Celticin junioreissa ja reservijoukkueessa. Kauden 2020-21 puolivälissä Hughes siirtyi Liverpooliin, josta hän kävi välissä lainalla Stalybridge Celticin joukkueessa.

Hughes hakee Valkeakoskelta mahdollisuutta pelata miesten mutta ennen kaikkea myös pääsarjan joukkueessa.

- Mahdollisuus taistella paikasta aloittavana maalivahtina eurooppalaisessa liigassa houkutti. Nuorena pelaajana on myös todella arvokasta päästä edustusjoukkueen ympäristöön oppimaan ja kehittymään, Hughes avaa Suomeen tulonsa taustoja FC Hakan lehdistötiedotteessa.

- Myös valmentajalla oli valtava vaikutus, miksi päätin tulla tänne. Olimme tavanneet jo aiemmin Liverpoolissa, mutta muutama viikko sitten sain puhelun, missä kuulin että Andy (FC Hakan päävalmentaja Smith) halusi tavata minut. Näimme seuraavana päivänä ja hän kertoi minulle kaiken seurasta ja projektista sekä siitä, mitä tämä voisi tehdä uralleni.

Hughes on jo neljäs ulkomaalaispelaaja, jonka FC Haka on naarannut vapailta markkinoilta. Kaiken kaikkiaan seuralla on nyt 18 allekirjoitettua sopimusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: