PalloTV - Ilves jatkaa kovia värväyksiä - Anton Popovitch siirtyy Tampereelle
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
16.01.2024

Ilves jatkaa kovia värväyksiä – Anton Popovitch siirtyy Tampereelle

"Kävin myös ulkomailla tutustumassa erään seuran toimintaan, mutta lopulta koin Ilveksen tarjoaman kokonaisuuden kaikista parhaana vaihtoehtona", Popovitch kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

Ilveksellä on pelaajamarkkinoiden liikkeissään edelleen kovat piipussa. Tammelan stadion muuttuu Ilveksen 27-vuotiaan keskikenttäpelaajan Anton Popovitchin uudeksi kotikentäksi. Popovitchin sopimus kissapaitojen kanssa on peräti kolmivuotinen.

Ilveksen urheilujohtaja Miika Takkula kuvaa tuoretta hankintaansa Veikkausliigan johtavaksi tasapainottavaksi keskikenttäpelaajaksi.

– Antonin vahvuuksiin lukeutuvat hyvä pelikäsitys ja laaja syöttövalikoima, jonka avulla hän helpottaa ympärillä olevien joukkuekavereidensa pelaamista, Takkula kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

– Antonin aiemmat saavutukset ja valinnat kapteenistoihin edellisissä seuroissaan kertovat myös pelaajasta paljon. Hän on joukkuepelaaja ja omaa johtajaominaisuuksia, joiden myötä hän pääsee varmasti nopeasti sisään joukkueeseemme Ilveksessäkin, Takkula jatkaa.

Popovitch ponnisti maailmalle FC Hakasta, jota hän edusti kauden 2020 loppuun saakka. Hän pelasi Ykkösessä kaudet 2015-19 ja debytoi Veikkausliigassa 23-vuotiaana vasta viimeisellä Haka-kaudellaan. FC Hakasta pelaajan matka jatkui Kuopioon, jossa hän oli KuPS:n riveissä viimeiset kolme kautta.

Popovitch on pelannut 91 liigaottelua sekä tehnyt niissä kahdeksan maalia ja antanut 12 maaliin johtanutta syöttöä. KuPS:n vuosinaan Popovitchille kertyi kolme SM-hopeaa ja kaksi Suomen Cupin voittoa.

Popovitch on toisen polven jalkapalloilija. Hänen isänsä Valeri pelasi Veikkausliigassa lähes 400 ottelua vuosina 1993-2009 edustaen TPV:tä, Ilvestä, FC Hakaa ja HJK:ta.

Popovitchin hankinnan myötä Ilveksen joukkue on lähellä lopullista muotoaan. Seuralla on 25 sopimusta ja ainakin Takkulan lausunnosta voi tulkita, ettei kovin montaa - tai jopa yhtään - ole enää tulossa.

– Joukkueemme rakentaminen on hyvällä mallilla Antonin sopimuksen varmistuttua. Olemme tyytyväisiä ryhmäämme, jolla pääsemme nyt valmistautumaan lähestyvään kauteen, Takkula kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: