PalloTV - Joel Perovuo liittyy PalloTV:n asiantuntijatiimiin
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.01.2024

Joel Perovuo liittyy PalloTV:n asiantuntijatiimiin

Suomen ainoa videovetoinen jalkapallomedia PalloTV ja jalkapalloasiantuntija Joel Perovuo ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta kaudella 2024. Ex-ammattilaisjalkapalloilija Perovuo tunnetaan jalkapallopiireissä syvääluotaavista ja asiantuntevista, joskus myös kriittisistä, jutuistaan.

Perovuo, 38, tuli pelatessaan tunnetuksi taitavana ja ajattelevana keskikenttäpelaajana. Hän sai juniorikasvatuksensa Espoon Palloseurassa ja FC Hongassa. Hongan kautta Perovuo eteni Veikkausliigaan ja ulkomaille saakka. Hyvien otteiden myötä hän pääsi myös Huuhkajien mukaan 2009 ja 2010.

Kauden 2009 päätteeksi hänet myytiin Ruotsin Allsvenskanin Djurgårdeniin. Sitä seurasivat visiitit HJK:ssa, Puolassa ja Hongassa. Hänen pelaajauransa päättyi IF Gnistanissa kaudella 2021.

PalloTV:n tuottaja Junnu Leskelä on innostunut yhteistyöstä. PalloTV on perustettu palvelemaan suomalaista jalkapalloyhteisöä monipuolisesti ja asiantuntevasti ja Perovuo tuo siihen painavan lisän.

- Joel tuo lisää syvyyttä ja moniäänisyyttä analyysiosastollemme. Hän ei todellakaan ole mikään sylikoira, vaan oikea jalkapalloasiantuntija, joka ei kaunistele eikä kumartele kuvia. Joelilla on hyvä ”öga” pelille
ja sen syy-seuraussuhteille, kuten ammattilaisilla tapaa olla. Lisäksi hän on mukava jätkä. Hän sopii
hyvin joukkoomme, Leskelä summaa.

Perovuo itse on innoissaan uudesta pestistä.

- Ensinnäkin mieltäni lämmittää se, että PalloTV:stä otettiin yhteyttä aikaisemmin tekemieni juttujen vuoksi. Minuun teki suuren vaikutuksen PalloTV:n tulevat suunnitelmat ja sama määrätietoinen ajatus jalkapallokulttuurin edistämisestä. Suomalainen jalkapalloilu tarvitsee alustan, jossa on tilaa levittäytyä ja käsitellä lajin asioita syvällisemmin.

- Videoformaatti tuo minulle uuden ulottuvuuden tähän hommaan ja luo uudenlaisia mahdollisuuksia edistää edellä mainitsemiani asioita. Hieno päästä aloittamaan ja katsotaan, mitä kaikkea saadaan aikaiseksi, Perovuo päättää.