PalloTV - FC Lahti vahvistui australialaisella hyökkääjällä
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
07.02.2024

FC Lahti vahvistui australialaisella hyökkääjällä

Olosuhteet eivät pelota kotimaan kuumuudesta Pohjolan kylmyyteen hyppäävää Luke Ivanovicia.

FC Lahti ja australialais-serbialainen hyökkääjä Luke Ivanovic ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen. Ivanovic siirtyy Lahteen Australian A-Liigan Perth Glorystra. Ivanovic on 23-vuotias ja 189-senttinen hyökkääjä, joka on pelannut urallaan vain kotimaassaan. Ivanovic on jo valmennusjohdon käytettävissä FC Lahden seuraavassa Liigacupin ottelussa.

Sydneyn metropolialueella kasvanut Luke Ivanovic debytoi A-Liigassa jo joulukuussa 2018. Hän pelasi tuolloin Sydney FC:n riveissä ja edusti suurseuraa kolmen kauden ajan. Ivanovic voitti Sydneyssä kaksi mestaruutta, kunnes hän siirtyi Brisbane Roarin kautta Perth Gloryyn.

Pohjolan perukoiden karut olosuhteet eivät pelota uutta hyökkääjää, vaikka lumimäärä onkin lyönyt Ivanovicin ällikällä.

- Olen ensimmäistä kertaa elämässäni Euroopassa. En ole koskaan nähnyt näin paljon lunta. Tiesin kyllä ennakkoon, että täällä on kylmä, Ivanovic hämmästelee FC Lahden lehdistötiedotteessa.

- Australiassa on raskasta pelata, kun on niin kuuma. Tämä tulee olemaan minulle hyvä kokemus.

Puhtaana hyökkääjänä ja laiturina viihtyvä Ivanovic pitää Suomea hyvänä näytönpaikkana Euroopan kentille. Ivanovic on erittäin juoksuvoimainen pelaaja, joka pyrkii rikkomaan puolustuslinjaa pystyjuoksuillaan. Hän haluaa auttaa joukkutta myös tehojen muodossa.

- Yritän olla uhka vastustajan maalille koko ajan. Haluan tehdä mahdollisimman paljon maaleja ja ottaa voittoja. Tämä on näyteikkuna Euroopan kentille, Ivanovic kertoo FC Lahden lehdistötiedotteessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: