PalloTV - “Emme tule sarjaan rimpuilemaan” urheilutoimenjohtaja Jarkko Jokiranta, IF Gnistan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
09.02.2024

“Emme tule sarjaan rimpuilemaan” urheilutoimenjohtaja Jarkko Jokiranta, IF Gnistan

IF Gnistanin uunituore urheilutoimenjohtaja Jarkko Jokiranta on ollut aktiivinen talven siirtomarkkinoilla, kuten nousijajoukkueet tapaavat olla. Oulunkyläläiset eivät tulleet Veikkausliigaan selviytymään. Gnistanilla on suunnitelma, eikä vain pelkkiä unelmia.

Tervettä puhetta Jokirannalta, yhdeltä Veikkausliigan uusista urheilutoimenjohtajista, mutta kuka on Jarkko Jokiranta? Mistä hän tulee ja miten ajattelee?

PalloTV otti asiasta selvää. Samoin siitä, miltä joukkueen rakennus näyttää tällä haavaa? Mille pelipaikoille Gnistan mahdoliseseti hakee vielä vahvistuksia? Minkä kokoisella pelaajabudjetilla Gnisu operoi tulevalla kaudella?

Jokiranta totesi HS:lle viime lokakuussa, että Gnistanilla on rahkeita nousta kilpailemaan Veikkausliigan kärkisijoista. Mitkä ovat niitä konkreettisia askelmerkkejä kohti tuota kovaa tavoitetta? Mihin tulevan kauden tavoite on asetettu?

Toimittaja: Joel Perovuo
Kuvaaja: Eemil Kari

Artikkeliin liittyviä aiheita: