PalloTV - ”Meillä on kaikki edellytykset nousta top-3 -seuraksi”, Anton Popovitch, Ilves
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
14.02.2024

”Meillä on kaikki edellytykset nousta top-3 -seuraksi”, Anton Popovitch, Ilves

Keskikenttäpelaaja Anton Popovitchista, 27, tuli talven siirtomarkkinoiden kuumimpia nimiä, kun kävi ilmi, ettei KuPS:n kapteeni jatka enää Savossa. Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula oli hereillä, ja Popovitchin kolmen vuoden Ilves-sopimus julkaistiin alkuvuodesta.  

Ilves on ollut muutoinkin aktiivinen talven siirtomarkkinoilla, ja värvännyt joukkueen keskisektorille sellaisia nimiä kuten Roope Riski, Juhani Pikkarainen ja Joona Veteli.

Talven nimekkäät rekrytoinnit voi tulkita merkiksi siitä, että Ilveksessä ollaan tosissaan. Tamperelaiset haluavat isojen poikien joukkoon.

Popovitchin mukaantulon myötä tamperelaisilla on kasassa varsin kilpailukykyinen pallollinen keskisektori, jonka varaan rakentaa.

PalloTV tapasi Popovitchin ja kysyi, mikä sai hänet valitsemaan juuri Ilveksen, kun hänen perässään oli hevosmiesten tietotoimiston mukaan isompiakin pelureita? Miten paljon esikoislapsen syntymä vaikutti päätökseen siirtyä juuri Tampereelle?

Onko siirto Ilvekseen askel eteen- vai taaksepäin hänen urallaan? Minkälaisin urheilullisin odotuksin hän tuli Tampereelle? Minkälaista roolia hänelle on kaavailtu joukkueessa? Joko Ilves on hänen päätepysäkkinsä, vai miten hän näkee uransa etenevän? Vieläkö ulkomaat kiinnostavat?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kuvaaja: Olli Luoma-aho

Artikkeliin liittyviä aiheita: