PalloTV - Tomas palaa liigakentille HJK:n paidassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

20.02.2024

Tomas palaa liigakentille HJK:n paidassa

Seura haki ja sai Huuhkajien topparista johtohahmon puolustukseensa.

Persoonallinen kulttipelaaja Diogo Tomas palaa yhden Norjassa vietetyn vuoden jälkeen Suomeen. Hän on tehnyt HJK:n kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Tätä ennen Tomas pelasi Odds BK:ssa Norjan pääsarjaa Eliteserieniä.

HJK hakee Tomasista johtavaa pelaajaa puolustuslinjaansa. Tomasia on suunniteltu joukkueen viime kauden kapteenin, Djurgårdeniin siirtyneen Miro Tenhon paikkaajaksi.

– Miro Tenhon lähdön varmistuttua oli selvää, että tarvitsemme Miron paikalle uuden johtavan topparin, ja Diogossa sellaisen saamme. Hän tuo joukkueeseen kokoa, fyysisyyttä ja voimaa ja on omalla esimerkillään johtava pelaaja, HJK:n urheilujohtaja Vesa Mäki kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Diogo on tärkeä molemmissa bokseissa tuomalla vahvan puolustamisen lisäksi maalintekovoimaa erikoistilanteisiin. Lyhyesti sanottuna erittäin tärkeä vahvistus kaikin puolin.

Juttutuokiot urheilujohtaja Mäen ja toimitusjohtaja Aki Riihilahden kanssa vakuuttivat Tomasin. Nyt on uuden projektin vuoro ja sen projektin nimi on HJK.

– HJK hakee uutta, seuraavaa askelta. Keskustelut valmennuksen kanssa vahvistivat tunnetta. Joukkueessa on paljon potentiaalia, ja näen sen intohimon, jolla asioita halutaan kehittää ja parantaa. Se inspiroi, ja lopulta palaset loksahtivat kohdilleen ja valinta tuntui luonnolliselta – tämä on se ympäristö, jossa haluan olla, Tomas sanailee HJK:n verkkosivuilla.

Tomas on Tampereen Ilveksen ehtymättömän pelaajamyllyn kasvatti. Hän pelasi ensimmäisen Veikkausliigan ottelunsa jo kaudella 2015, mutta murtautui avauskokoonpanoon vasta käytyään yhden kauden hakemassa vauhtia FC Hakasta. Kaudet 2021 ja 2022 Tomas pelasi Kuopion Palloseurassa. Hän on kantanut myös valkeakoskelaisen PS-44:n ja Mikkelin Palloilijoiden paitoja.

Artikkeliin liittyviä aiheita: