PalloTV - "Lähdemme yllättämään kaikki", Tuure Siira, FC Haka
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.02.2024

”Lähdemme yllättämään kaikki”, Tuure Siira, FC Haka

Oululaislähtöinen keskikenttäpelaaja Tuure Siira aloittaa toisen kautensa FC Hakan paidassa. Hän siirtyi Valkeakoskelle viime kaudeksi oltuaan sitä ennen seitsemän vuotta - jalkapallossa ikuisuuden verran - Tampereen Ilveksen mies. Siira on tullut tunnetuksi vahvana joukkuepelaajana, joka ei epäile laittaa kroppaansa likoon, jos tilanne tai joukkue sitä tarvitsee.

PalloTV tapasi Siiran, kun hän palasi vanhalle kotikentälleen Tammelan stadionille Liigacupin ottelussa Ilves - FC Haka. Tosin vanhasta kotikentästä ei ole jäljellä kuin nimi ja käyntiosoite - ja sekös keskikenttäpelaajaa suorastaan häkellyttää.

PalloTV pani Siiran vastaamaan mitä kuuluu FC Hakalle tässä vaiheessa kautta ja miehelle itselleen. Miten seuran harjoituskausi on sujunut? Mitä kuuluu Siiralle itselleen - siviilissä ja pelikentällä? Mitä mieltä Siira on Hakan joukkueesta ja sen mahdollisuuksista Veikkausliigassa? Millaiset ovat miehen omat suunnitelmat tulevaisuuden suhteen?

Toimittaja ja kuvaus: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: