PalloTV - ”Lähdemme tavoittelemaan top-3 -sijoitusta”, urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen, AC Oulu
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
26.02.2024

”Lähdemme tavoittelemaan top-3 -sijoitusta”, urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen, AC Oulu

AC Oululla alkaa neljäs perättäinen kausi Veikkausliigassa, ja kahdeksas vuosi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkisen alaisuudessa. Pari viime kautta ovat vakiinnuttaneet oululaisille paikan liigan keskikastissa, mutta nyt se ei enää riitä. ACO haluaa isojen poikien joukkoon tappelemaan mitalisijoista. Heikkinen haluaa ikkunat auki Eurooppaan.

PalloTV tapasi Heikkisen ja kysyi, miten hän arvioi työnsä tuloksia tähän mennessä? Onko seuran kehityksen vauhti ollut toivotunlainen?

Miten Heikkinen näkee liigan kehittymisen viime vuosina? Mitä mieltä hän on väitteestä, että sarjan mitalit voitaisiin jakaa etukäteen heti kun seurat ilmoittavat pelaajabudjettinsa?

AC Oulun viime kauden pelaajabudjetti oli 720 000 euroa. Sillä irtosi sarjataulukon 7. sija. Minkälaisella budjetilla seura lähtee alkavaan kauteen?

AC Oulu on HJK:n ja SJK:n tavoin joutunut rukkaamaan toimintatapojaan, vai pitäisikö sanoa kielenkäyttöään, päävalmentajaa nimetessään. Valmennusryhmän uusilla kasvoilla Tuomas Silvennoisella tai Mikko Viitsalolla kun ei ole liigavalmentajalta vaadittavaa lisenssiä. Mitä Oulussa ajatellaan menettelystä?

Mitä Silvennoisen ja Viitsalon rekrytoinneilla haetaan? Missä muutoksen pitäisi näkyä, pelissä, toimintakulttuurissa vai missä?

AC Oulu on ollut aktiivinen talven pelaajamarkkinoilla ja tuonut joukkueeseen sekä kokemusta että nuoruuden intoa. Minkälainen ajatus noita rekrytointeja ohjasi? Mihin suuntaan seuraan pelaamista ollaan kehittämässä?

Vieläkö joukkuetta vahvistetaan ennen sarjakauden alkua? Mihin alkavan kauden tulostavoite on asetettu?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: