PalloTV - Neljännen kotiinpaluun aika
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.02.2024

Neljännen kotiinpaluun aika

Keskikentän profiilipelaaja Petteri Pennanen teki 1+1 -vuotisen sopimuksen KuPS:n kanssa. Pennanen edusti KuPS:ia kauteen 2008 sekä uudelleen 2015-16, 2017-19 ja 2020.

Keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen palaa takaisin Suomeen. Intialaisen seuransa jättänyt Pennanen on tehnyt 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen KuPS:n kanssa.

Pennanen on KuPS:n oma kasvatti, joka palaa jo neljännen kerran seuran palvelukseen. Hän lähti ensimmäisen kerran maailmalle talvella 2009. Kauden päätteeksi hollantilaisseura lunasti Pennasen pelaajaoikeudet KuPS:lta.

Seuraavan kerran Pennanen nähtiin kasvattajaseuran paidassa kausina 2015-16. Hän lähti Kuopiosta toiselle ulkomaan keikalleen Puolaan, mutta palasi takaisin KuPS:aan jo seuraavan kesän siirtoikkunassa. Tämän kertainen keikka kesti kaksi ja puoli vuotta kauden 2019 loppuun. Tuona aikana Pennanen voitti Suomen mestaruuden ja yhden SM-hopean.

Kaudeksi 2020 matka jatkui Indonesiaan, mutta kausi jäi kesken maailmanlaajuisen koronaepidemian keskeytettyä maan sarjan. Edessä oli paluu Suomeen ja jälleen KuPS:n paitaan. Seuraavan kauden Pennanen pelasi USA:n toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Sacramento Republicissa.

Pennanen palasi Yhdysvalloista yhden kauden jälkeen takaisin Suomeen, mutta nyt Ilvekseen. Tampereella hän viihtyi puolitoista kautta, kunnes suuntasi viidennelle ulkomaan keikalleen Intiaan.

Pennanen on pelannut 289 liigaottelua ja tehnyt niissä 57 maalia. KuPS:n ja Ilveksen sekä ulkomaisten seurojen lisäksi hän on edustanut Turun ja Rovaniemen Palloseuroja.

Artikkeliin liittyviä aiheita: