PalloTV - Vapaiden markkinoiden kala tarttui FC Interin verkkoon
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.02.2024

Vapaiden markkinoiden kala tarttui FC Interin verkkoon

Turkulaisseura hankki riveihinsä Ranskan ykkös- ja kakkosliigoissa pelanneen nuoren hyökkääjän.

Inter on solminut pelaajasopimuksen hyökkääjä Jean Botuén kanssa. Sopimus kattaa kauden 2024 ja sisältää seuran option kahdesta seuraavasta kaudesta.

21-vuotias Botué pelasi viimeksi ranskalaisen AC Ajaccion riveissä. Kauden 2021-22 päätteeksi hän pääsi joukkueensa kanssa juhlimaan sarjanousua toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Ligue 2:sta maan pääsarjaan Ligue 1:een. Seuraavalla kaudella Botué pelasi kahdeksan ottelua Ligue 1:ssä. Hänen sopimuksensa Ajaccion kanssa päättyi heinäkuun alussa 2023.

Norsunluurannikolla syntynyt Botué edustaa maajoukkuetasolla Burkina Fasoa. Viimeksi pelasi maaottelun vuoden 2021 MM-karsinnoissa. Botué oli mukana myös Afrikan mestaruuskisoissa 2022, mutta hän jäi penkkimiehen rooliin.

FC Interin mukana kahdessa Liigacupin ottelussa ollut hyökkääjä vakuutti näytöillään päävalmentaja Vesa Vasaran.

- Botuén otteet testijaksolla näyttivät hyviltä, hän on potentiaalinen hyökkääjä. Hän on tarpeeksi vahva pieneksi pelaajaksi, pystyy pitämään palloa myös negatiivisessa peliasennossa, sekä pystyy toteuttamaan meidän puolustuspelaamista hyvin, Vasara kertoo FC Interin lehdistötiedotteessa.

- Muutenkin hän vaikuttaa hyvältä futaajalta, ja pyritään saamaan hänestä tietenkin kaikki irti. Hän on nuori vielä, ja jos kaikki menee hyvin, niin hän omaa myös jälleenmyyntiarvoa, Vasara jatkaa.

Lähde: FC Inter/PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: