PalloTV - "Me halutaan menestyä - neljäs ei kannata olla", päävalmentaja Rauno Ojanen, AC Oulu
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
29.02.2024

”Me halutaan menestyä – neljäs ei kannata olla”, päävalmentaja Rauno Ojanen, AC Oulu

AC Oulu aloittaa neljännen perättäisen ja yhteensä kuudennen liigakautensa. Pelaajistoa on uusittu voimalla sekä vapaaehtoisesti että pakosta. Myös valmennusporras on saanut uusia kasvoja, pyramidin päällä päävalmentajana hommaa valvoo tuttu mies – keskustelupalstojen suosikkipoika Rauno Ojanen.

SJK:n ja varsinkin HJK:n myötä Veikkausliigan päävalmentajaa koskevat lisenssimääräykset ovat nousseet tikun nokkaan. Kun HJK:sta puhutaan, valtakunnan median huomio on taattu. Liigaseurat ovat joutuneet taiteilemaan säännön kanssa aikaisemminkin - niin myös AC Oulu.

Oulussa on otettu opiksi. Tulevan kauden valmennusryhmän kokoonpano ja työnjako suunniteltiin varta vasten niin, ettei AC Oulu tähän pykälään kaadu. Tuomas Silvennoista pidetään yleisesti AC Oulun todellisena päävalmentajana. Kuka oikeasti johtaa? Mikä on työnjako oululaisseuran valmennuksessa? Mitä Ojanen ylipäätään ajattelee tästä kitkeränmakuiseksi maustuneesta valmentajasopasta?

Silvennoinen vastaa AC Oulun "pelillisestä prosessista". Mitä se tarkoittaa? Mitä uutta hän on tuonut AC Oulun pelitapaan? Miten Silvennoisen kädenjälki näkyy AC Oulun pelaamisessa?

AC Oulun joukkue siis uusiutui melkoisesti. Millaisia pelaajia AC Oulu on raapinut siirtomarkkinoilta riveihinsä? Millaisia ominaisuuksia heiltä halutaan? Onko vielä uusia miehiä tulossa? Mikä on AC Oulun tavoite tulevalle kaudelle - allekirjoittaako päävalmentaja urheilutoimenjohtaja Markus Heikkisen asettaman päämäärän?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: