PalloTV - FC Haka pestasi testillä olleen serbihyökkääjän
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.03.2024

FC Haka pestasi testillä olleen serbihyökkääjän

Marko Bačanin on pelannut viimeksi kotimaansa toisella sarjatasolla.

FC Haka on tehnyt vajaan kuukauden ajan testissä olleen serbialaishyökkääjä Marko Bačaninin kanssa 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen. Uusi hyökkääjä on jälleen yksi lisänimi joukkoon, jonka FC Haka on hankkinut sopimuksettomien pelaajien kaartista. Bačaninin edellinen sopimus Zeleznicar Pancevon kanssa päättyi 1. heinäkuuta 2023. Hän ei kuitenkaan pelannut seurassa, vaan oli lainasopimuksella GFK Sloboda Uzicessa.

25-vuotias Bačanin teki ensiesiintymisensä Liigacupin ottelussa Ilvestä vastaan Tammelassa 16. helmikuuta ja iski heti maalin debyytissään. Tämä sekä myöhemmät otteet niin Liigacupin ottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan kuin harjoituksissakin vakuuttivat valmennuksen sekä seurajohdon.

- Hän tuo rauhallisuutta peliin etenkin maalin edustalla sekä tekee tietysti maaleja, päävalmentaja Andy Smith näkee.

- Hän on sopeutunut erittäin hyvin tänne ja tullut tutuksi niin muiden pelaajien kuin taustojenkin kanssa, Smith jatkaa.

FC Haka ei ollut hyökkääjälle itselleen entuudestaan tuttu, mutta mies tutustui seuraan ja vaikuttui sen historiasta sekä saavutuksista.

- Tutkittuani tarkasti Hakan historiaa ja perinteitä, olin iloisesti yllättynyt! Iso seura pienessä ja mielenkiintoisessa kaupungissa. Yksi tärkeimmistä syistä sopimukseeni oli kuitenkin valmentaja Andy
Smithin halu saada minut tänne. Hän on mielestäni erinomaisen näkemyksen omaava valmentaja, jolla on kaikki eväät menestykseen, Bačanin tunnelmoi FC Hakan lehdistötiedotteessa.

Bačanin näkee Veikkausliigan olevan hyvälaatuinen sarja, jossa on kilpailukykyisiä joukkueita. Hänen mukaansa FC Hakassa on hyvä sekoitus nuoria ja lahjakkaita kuin myös kokeneita pelaajia.

- Tämä voi olla huippusekoitus, millä voimme taistella liigamestaruudesta, menestyä myös Suomen Cupissa ja päästä pelaamaan europelejä, Bačanin kertoo FC Hakan lehdistötiedotteessa.

- Henkilökohtaisesti uskon että voin omalla suorituksellani vaikuttaa joukkueen menestykseen paljon tekemällä ja syöttämällä maaleja sekä ylipäätään hyvällä pelillä.

FC Hakalla on nyt 21 pelaajasopimusta.

Lähde: FC Haka/PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: