PalloTV - Brassihyökkääjä lainasopimuksella AC Ouluun
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
11.03.2024

Brassihyökkääjä lainasopimuksella AC Ouluun

Uusi pelaaja kiristää kilpailua hyökkäyspään pelipaikoista.

AC Oulu ja brasialainen Retro Football Club Brasil ovat sopineet Marcos Andrén - koko nimeltään Marcos André de Menezes Diniz - lainasta vuoden loppuun asti.

21-vuotiaalla hyökkääjällä on jo kokemusta Euroopasta. Hän oli lainassa Ukrainan pääsarjan kärkipään joukkueessa SK Dnipro-1:ssä viime syksystä tähän talveen. Andrén seura ennen Dniproa oli Red Bull
Bragantino ja sen U20-joukkue, joka pelasi ikäluokan Brasilian valtakunnallista pääsarjaa.

- Olen erittäin luottavainen, että voin auttaa omilla suorituksillani joukkuetta maaleilla sekä tehopisteille ja pystymme taistelemaan sarjan kärkisijoista. Tavoitteenani on saavuttaa hyviä tuloksia Oulussa, joiden avulla auttaa joukkuetta sekä joukkuekavereita, kertoo Marcos André tavoitteistaan AC Oulun lehdistötiedotteessa.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen odottaa Andrélta läpimurtoa miesten peleissä.

- Marquinhos on nopea hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan kaikilla hyökkäyspään pelipaikoilla. Läpimurto aikuisten tasolla on vielä tekemättä, mutta omaa potentiaalia pelata tulevalla kaudella Veikkausliigaa hyvällä tasolla. Tuo lisää tarvittavaa kilpailua meidän hyökkäyspäähän, ja muista hieman erilaisena pelaajaprofiilina tuo lisää vaihtoehtoja joukkueen pelaamiseen, Heikkinen kommentoi AC Oulun lehdistötiedotteessa.

Lähde: AC Oulu / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: