PalloTV - ”Tiedostamme, että odotukset ovat korkealla”, päävalmentaja Joonas Rantanen, Ilves
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
11.03.2024

”Tiedostamme, että odotukset ovat korkealla”, päävalmentaja Joonas Rantanen, Ilves

Tampereen Ilves on ollut yksi talvikauden kuumista puheenaiheista, eikä syyttä. Ensin seura palkkasi urheilutoimenjohtajaksi Miika Takkulan, joka ensi töikseen rekrytoi Joonas Rantasen päävalmentajaksi Joni Lehtosen ja Pasi Tuutin kaveriksi.

Sitten alkoi uusien pelaajien rekrytoiminen. Ensin tuli Roope Riski ja hänen perässään Joona Veteli, Juhani Pikkarainen ja Anton Popovitch. Samaa aikaan seura solmi pitkiä sopimuksia lukuisten nuorten maajoukkuepelaajien kanssa.

Uusista hankinnoista on helppo päätellä Ilveksen haluavan varmistua siitä, että joukkueen keskisektorilla on kyky pelata entistä vauhdikkaampaa, monipuolisempaa ja ennen kaikkea voittavaa palloa. Se lieneekin tarpeen, kun tulostavoitteeksi on asetettu top-4-sijoitus.

Kun alkavan kauden Ilves-yhtälöön vielä lisätään se, että seura saa käyttöönsä Tammelan upouuden stadionin, ja Tampereella pelataan ensi kesänä eurocup-pelejä, niin luulisi aina kriittisen tamperelaisyleisönkin syttyvän.   

PalloTV tapasi päävalmentaja Rantasen ennen viime lauantain Liigacupin välierää, ja kysyi missä mallissa Ilveksen sarjan valmistautuminen on? Missä pelin kehittämisen painopiste on juuri tällä hetkellä? Vieläkö joukkuetta on tarkoitus vahvistaa?

Ilves lähtee aikaisemmasta poiketen kauteen jonkinlaisena ”mediaseksikkäänä ennakkosuosikkina”, joko paine tuntuu? Mitä sitten, jos kaikki ei lähdekään sujumaan kuin Strömsössä?

Toimittaja ja kuvaus: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: