PalloTV - Oliver Whyte teki jatkosopimuksen FC Hakan kanssa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.03.2024

Oliver Whyte teki jatkosopimuksen FC Hakan kanssa

Kaksi kautta seuraa edustanut uusiseelantilainen joutui todistamaan kykynsä uudelle valmennusjohdolle.

FC Haka ja kahdella edellisellä kaudella joukkueessa pelannut Oliver Whyte ovat allekirjoittaneet kauden 2024 kattavan pelaajasopimuksen. Whyte on harjoitellut joukkueen mukana talven, esiintynyt otteluissa testipelaajan statuksella ja nyt erinomaiset otteet palkittiin sopimuksella.

- Olen iloinen päästyämme vihdoinkin sopimukseen ja innoissani saadessani jatkaa Hakassa uuden valmennuksen alaisuudessa, Whyte kommentoi tuoreeltaan sopimuksen syntymisen jälkeen.

Aiemmilla kahdella kaudella 46 Veikkausliigaottelussa kolme maalia iskenyt Whyte pelasi tänä keväänä kolmessa Liigacupin ottelussa tehden niissä yhden maalin ja antaen kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Myös harjoitusotteluissa on tullut onnistumisia, joten mies vaikuttaa kuin uudestisyntyneeltä.

- Olen vain tehnyt parhaani ja yrittänyt näyttää uudelle valmennukselle sekä seurajohdolle, että voin olla tärkeä palanen tätä joukkuetta.

- Halusinkin jatkaa etenkin juuri sen johdosta, että olen todella nauttinut Andyn ja Sanderin pelityylistä, mitä he yrittävät ajaa sisään. Koen, että tämä tyyli todella sopii minulle pelaajana.

Tulevaan kauteen 24-vuotias hyökkäävä keskikenttämies lähtee odottavaisin mielin.

- Meillä on mielenkiintoinen ja kilpailukykyinen joukkue. Uskon, että pystymme saavuttamaan hyviä asioita tänä vuonna, kunhan vain jatkamme kovaa työntekoa.

Whyten otteet ovat olleet myös päävalmentaja Andy Smithin mieleen.

- Hän on hyvä lisä joukkueeseen etenkin loistavan asenteensa johdosta! Hän tuo todella hyviä ominaisuuksia viimeiselle kolmannekselle.

FC Hakalla on nyt kaikkiaan 23 pelaajasopimusta kaudelle 2024.

Lähde: FC Haka

Artikkeliin liittyviä aiheita: