PalloTV - Pelaajavirta käy vilkkaana Vaasassa - Nyt kaksi uutta ulkomaalais-vahvistusta VPS:ään
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.03.2024

Pelaajavirta käy vilkkaana Vaasassa – Nyt kaksi uutta ulkomaalais-vahvistusta VPS:ään

Kuva: VPS / Samppa Toivonen

Gleofilo Vlijter (kuvassa) teki 1+1 -vuotisen ja Alfie Cicale 2-vuotisen sopimuksen.

Vaasan Palloseuran toimiston ovella on ollut käyttöä viime päivinä. Seura julkaisi vasta kolmen uuden ulkomaalaispelaajan sopimukset. Nyt varustekassi kaikkine sisältöineen on ojennettu kahden uuden pelaajan haltuun. VPS on tehnyt sopimukset englantilaisen wing-backin Alfie Cicalen ja surinamelaisen hyökkääjän Gleofilo Vlijterin (kuvassa) kanssa.

Lähettämässään lehdistötiedotteessa VPS kuvaa Vlijteriä juoksuvoimaiseksi, energiseksi, vahvaksi ja
teknisesti lahjakkaaksi hyökkääjäksi. Seuran urheilujohtaja Petri Vuorinen vahvistaa tämän.

- Gleon kiinnitys tuo meille lisää vaihtoehtoja hyökkäykseen. Hän kykenee mm. uhkaamaan vastustajan viimeistä linjaa nopeudellaan. Hänen taustansa Hollannin akatemioista ovat myös vakuuttavat, Vuorinen summaa.

Vlijter on ollut ilman seuraa vajaa kolme kuukautta. Viimeksi hän pelasi Kyproksen pääsarjassa. Doxa Katokopiasin kanssa solmittu sopimus päättyi vuodenvaihteessa.Vlijter on pelannut myös Israelissa ja Georgiassa.

Vlijterin sopimus on 1+1 -vuotinen.

Kahden vuoden sopimuksen saanut Cicale on erikoinen löytö VPS:ltä. Italialaiset sukujuuret omaavalla Cicalella on taustaa lähinnä yliopistotason jalkapallosta Englannissa. VPS:n tiedotteen mukaan Cicale on pyrkinyt ammattilaiskentille ainakin Northampton Townin, Neuchâtel Xamaxin ja TPS:n riveistä. Sopimusta ei kuitenkaan ole syntynyt.

- Alfie on kokonaisvaltaisesti positiivinen persoona, sekä kentällä että sen ulkopuolella. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on vahva tausta Englannista. Hänen haastamisvahvuutensa hyökkäyssuuntaan luovat meille erilaisia vaihtoehtoja laidalle, urheilujohtaja Vuorinen analysoi Cicalea VPS:n tiedotteessa.

Valokuva: VPS / Samppa Toivonen

Artikkeliin liittyviä aiheita: