PalloTV - FC Inter täydensi maalivahtiosastonsa kvartetiksi
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
02.04.2024

FC Inter täydensi maalivahtiosastonsa kvartetiksi

Ville Seppä solmi heinäkuuhun yltävän sopimuksen turkulaisseuran kanssa.

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen maalivahti Ville Sepän kanssa. Viime viikot Interin edustusjoukkueen kanssa harjoitellut 27-vuotias Seppä täydentää seuran maalivahtiryhmää.

Seppä on pelannut aiemmin FC Interin A- ja B-junioreissa. Hän siirtyi Turkuun ensimmäisestä seurastaan Alastaron Urheilijoista. Seppä oli mukana FC Interin kokoonpanossa jo kauden 2014 ja 2015 liigaotteluissa, mutta jäi silloin ilman minuutteja.

Ennakkoluulottomat seuravalinnat ovat sittemmin vieneet Sepän pelaamaan esimerkiksi Porvoossa, Oulussa ja Pietarsaaressa sekä kolmessa eri ruotsalaisseurassa. Ykköstä Seppä on pelannut Pietarsaaren Jaron lisäksi viimeisten kahden kauden ajan Kokkolan Pallo-Veikoissa.

Maalivahtivalmentaja Ville Vastamäki kertoo kaimansa vakuuttaneen valmennuksen parin viikon treenijaksollaan.

- Villeltä löytyy ennestään jo Inter-taustaa ja tunnen hänet jo pidemmältä ajalta. Ville etsi lähtökohtaisesti pelipaikkaa ulkomailta ja kyseli mahdollisuutta tulla harjoittelemaan meidän kanssa. Tämän harjoitusjakson aikana hän vakuutti meidät osaamisellaan.

- Hän on hyvä maalivahti, joka sopii meidän pelitapaamme erinomaisesti. Sen lisäksi Ville on sopeutunut myös todella hyvin joukkueeseen, ja niin kuin muutkin maalivahtimme, hän on erittäin hieno ja ammattimainen persoona, Vastamäki kertoo uudesta maalivahtikiinnityksestä.

Sepän sopimus kestää heinäkuuhun asti ja Interillä on optio tarvittaessa jatkaa sopimus koko kuluvan kauden mittaiseksi.

Lähde: FC Inter / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: