PalloTV - "Ottelu ja voitto kerrallaan kohti top-3:ea", päävalmentaja Toni Lindberg, FC Lahti
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
02.04.2024

”Ottelu ja voitto kerrallaan kohti top-3:ea”, päävalmentaja Toni Lindberg, FC Lahti

Jalkapallofanin pitkä ja pimeä talvi on nyt ohitse. Veikkausliiga alkaa lauantaina täyden kierroksen merkeissä otteluilla KuPS - HJK, SJK - AC Oulu, Ilves - FC Lahti, IFK Mariehamn - EIF, Gnistan - FC Inter ja FC Haka - VPS. Liiga viedään tutulla formaatilla läpi: runkosarjan jälkeen pelataan ylempi ja alempi loppusarja sekä kauden päätteeksi viimeisen europaikan ratkova lopputurnaus.

PalloTV kävi haistelemassa liigaseurojen ennakkotunnelmia Tampereen uudella stadionilla pidetyssä Veikkausliigan kauden avausinfossa.

Kolmen jutun sarjan aloittaa FC Lahti, jonka käyrä on ollut viime vuosina laskusuunnassa. Pohja saavutettiin toissa kaudella, jolloin FC Lahti säilytti sarjapaikkansa vasta karsinnan kautta. Viime kausi ja tämän kauden alku ovat tuoneet jo valoa tunnelin päähän. Viime kausi päättyi kymmenenteen sijaan ja sarjapaikka säilyi ilman karsintoja. Tämän kauden alkua on sävyttänyt välieräpaikka Liigacupissa.

FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg vastaa, miten on lahtelaisten pre-season sujunut. Millaisin tavoittein FC Lahti lähtee alkavaan liigakauteen?

HJK, FC Inter, KuPS ja Ilves ovat yleisimmin mainittu liigakauden mestari- ja mitalisuosikeiksi. Vastaako se Lindbergin näkemystä? Kenelle päävalmentaja heittää paineet maalikuninkuuden voittamisesta? Mikä on hänen yleisarvio tulevasta kaudesta? Millaista peliä Lahti lähtee liigaan pelaamaan?

Myöhemmin pääsemme kuulemaan myös FC Interin ja HJK:n päävalmentajien Vesa Vasaran sekä Ossi Virran ajatuksia alkavasta kaudesta.

Toimittaja ja kuvaus: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: