PalloTV - "HJK on voittava, työteliäs ja viihdyttävä joukkue", päävalmentaja Ossi Virta, HJK
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
05.04.2024

”HJK on voittava, työteliäs ja viihdyttävä joukkue”, päävalmentaja Ossi Virta, HJK

Jalkapallofanin pitkä ja pimeä talvi on nyt ohitse. Veikkausliiga alkaa huomenna täyden kierroksen merkeissä otteluilla KuPS - HJK, SJK - AC Oulu, Ilves - FC Lahti, IFK Mariehamn - EIF, Gnistan - FC Inter ja FC Haka - VPS. Liiga viedään tutulla formaatilla läpi: runkosarjan jälkeen pelataan ylempi ja alempi loppusarja sekä kauden päätteeksi viimeisen europaikan ratkova lopputurnaus.

PalloTV kävi haistelemassa liigaseurojen ennakkotunnelmia Tampereen uudella stadionilla viime viikolla pidetyssä Veikkausliigan kauden avausinfossa.

Kolmen jutun sarjan sokerina pohjalla on HJK, joka lähtee taas kerran suurimpana mestarisuosikkina sarjaan. HJK:n joukkue on toisenlainen kuin aikaisemmin - Diogo Tomasia ja Noah Pallasia lukuun ottamatta kotimaisten profiilinimien hankinta jäi vähiin. HJK on entistä kansainvälisempi, mutta myös entistä nuorempi.

HJK:n kautta väritti valmentajien koulutuksista aiheutunut sotku. Päävalmentajaksi palkatulla Ferran Sibilalla ei ole vaadittavaa UEFA Pro -lisenssiä, minkä vuoksi Ossi Virta on nyt Klubi-pyramidin ylimpänä.

Millaisilla fiiliksillä ennakkosuosikin peräsimeen joutunut Virta lähtee kauteen? Miten HJK:n pre-season on sujunut? Aiheuttaako kauden alun lähestyminen vipinää joukkueen pelaajissa? HJK pelaa jälleen eurokarsintoja. Onko liiga-Klubilla jotain eroa euro-Klubiin verrattuna? Mitkä ovat HJK:n pahimmat kilpailijat sarjassa?

Toimittaja ja kuvaus: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: