PalloTV - Karu paluu arkitodellisuuteen
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.04.2024

Karu paluu arkitodellisuuteen

Norja iski Helmareille luun kurkkuun EM-karsinnan avausottelussa.

Helmarien tie EM-karsinnassa alkoi ohdakkeisesti. Norja löi karsinnan avausottelussa rumat lukemat taululle voitettuaan Suomen kotiyleisönsä edessä maalein 4-0 (2-0). Suomen ongelmat olivat tutussa suunnassa - boksipuolustaminen oli heikolla tolalla eikä hyökkäyskolmanneksella saatu oikeita ratkaisuja tehtyä.

Norjan juhlat alkoivat 24. minuutilla, kun Celin Bizet Ildhusøy ampui pallon tarkasti kolmen suomalaispuolustajan ja yhden norjalaispelaajan takaa maalin takanurkkaan. Sophie Román Hau lisäsi kotijoukkueen johtoa 2-0:aan hiukan ennen taukoa. Guro Reiten lähetti tarkan keskityksen Sophie Román Haulle, joka puski pallon maaliin Joanna Tynnilän nokan edestä.

Norja käänsi selkeän johdon murskavoitoksi, kun se iski kolmen minuutin sisällä toisen puoliajan loppupuolella. Keskialueen pallomenetyksen seurauksena Norja sai nopean vastahyökkäyksen. Thea Bjelden laukaus muuttu suuntaa Natalia Kuikasta ja yllätti Tinja-Riikka Korpelan Helmarien maalilla. Elisabeth Terland sinetöi loppunumerot vähän saman tyyppisestä tilanteesta kuin edellinen.

Illan toisessa ottelussa Italia voitti Hollannin 2-0. EM-karsinta jatkuu tiistaina, jolloin Suomi emännöi Hollantia Töölön jalkapallostadionilla.

Pe 05.04.2024, Oslo, Ullevaal Stadion
Norja - Suomi 4-0 (2-0)
24. 1-0 Celin Bizet Ildhusøy
41. 2-0 Sophie Román Hau
78. 3-0 Thea Bjelde
81. 4-0 Elisabeth Terland

Artikkeliin liittyviä aiheita: