PalloTV - "Pöhinä on erinomainen", puheenjohtaja Antti Uusitalo, IF Gnistan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
07.04.2024

”Pöhinä on erinomainen”, puheenjohtaja Antti Uusitalo, IF Gnistan

Yksi liigakauden käynnistäneistä otteluista oli Gnistan - FC Inter, jonka onnistumiseksi tehtiin valtavasti töitä. Liiganousijan kotistadionilla rakennettiin lisäkatsomoita viimeiseen hetkeen saakka ja kolattiin lunta, kun ilmojen haltija heitti omat kapulansa oulunkyläläisten rattaisiin. Kun h-hetki koitti, Oulunkylän kentälle oli ahtautunut seuran ennätysyleisö - yli 2 300 katsojaa - kannustamaan omat voittoon.

PalloTV nappasi ottelun jälkeen Gnistanin edustusjoukkuetta pyörittävän osakeyhtiön puheenjohtajan Antti Uusitalon haastatteluun ja kysyi, millaiset olivat tunnelmat päätösvihellyksen kajahdettua.

Millainen ponnistus liigakauden avaus oli Gnistanin organisaatiolle? Kuinka moni osallistui ottelutapahtuman esivalmisteluihin? Miten lopulta kaikki onnistui? Aiheuttiko viime hetken lumipyry ylimääräistä päänvaivaa? Mitä muuta on 100-vuotisjuhliaan viettävän Gnistanin ohjelmassa?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: