PalloTV - "Alkukausi on ollut haastava mutta pelillisesti se on vastannut odotuksia", urheilujohtaja Peter Haglund, EIF
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.04.2024

”Alkukausi on ollut haastava mutta pelillisesti se on vastannut odotuksia”, urheilujohtaja Peter Haglund, EIF

Veikkausliigaan nousseen EIF:n alkukausi on osoittautunut juuri niin haastavaksi kuin pelättiin. Kolmen kierroksen jälkeen kasassa on yksi piste, joka tuli bussittamalla AC Oulu tehottomaksi Vantaalla pelatussa sunnuntaisessa kotiottelussa.

Tammisaaren Keskuskenttää eli nykyiseltä nimeltään Ekenäs Sparbank Arenaa ehostetaan Veikkausliigan lisenssivaatimuksia vastaavaksi. Sen vuoksi EIF:n alkukauden otteluohjelma on vieraspainotteinen. Raaseporilaisten yhtälö ei ole helppo, sillä nousijat tapaavat kerätä säilymiseen vaadittavat pisteet juuri alkukauden aikana.

Avausottelussaan EIF hävisi IFK Mariehamnille lukemin 2-3. Toisella kierroksella FC Haka näytti nousijalle kaapin paikan ja voitti Tehtaankentällä 2-1. Molemmat olivat otteluita, joista EIF:n olisi pitänyt edes toinen voittaa.

Ensimmäinen piste tuli inhorealistisella puolustustaktiikalla AC Oulua vastaan. Vantaalla pelattu sunnuntainen evakko-ottelu päättyi 1-1. Kyseessä oli EIF:n historian ensimmäinen liigapiste, jonka saamiseen seuran pääsarjadebyytistä kului huimasti yli 33 000 päivää.

Urakka ei helpota jatkossa, kun EIF kohtaa vieraissa FC Interin ja HJK:n.

Kotiotteluiden osalta tilanne näyttäisi kuitenkin olevan helpottamassa. Jos mitään negatiivisia yllätyksiä ei tapahdu, EIF pääsee isännöimään Ilvestä kotistadionilleen toukokuun puolivälissä.

PalloTV tapasi EIF:n urheilujohtajan Peter Haglundin Vantaalla. Mitkä ovat Haglundin mietteet, kun liigakaudesta on kulunut kolme kierrosta?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: