PalloTV - "Liiganousu toi luultua vähemmän uutta", mediapäällikkö Patric Westerlund, EIF
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
25.04.2024

”Liiganousu toi luultua vähemmän uutta”, mediapäällikkö Patric Westerlund, EIF

EIF:n mediapäällikkö Patric Westerlund on paljon vartijana, kun nousijaseura rakentaa Tammisaareen futisbuumia kesäksi. Lähtökohdat tehtävään eivät ole ihan helpoimmasta päästä.

Westerlund on niitä harvoja veikkausliigaseurojen mediapäälliköitä, jotka hoitavat tehtäväänsä oman päivätyön ohessa. Näistä lähtökohdista tammisaarelaisen futisbuumin synnyttäminen ei ole ihan vaivatonta. Etenkin jos nousijajoukkueen tappioputki jatkuu liian pitkään.

PalloTV tapasi Westerlundin ja kysyi, miksi hän hoitaa tehtävää oman työn ohessa. Miten yhtälö, jossa päivätyö ynnätään mediapäällikön tehtäviin, toimii?

Kenttäremontin vuoksi EIF joutuu aloittamaan kauden vieraspainotteisesti. Ensimmäinen kotiottelukin pelattiin evakossa Vantaalla. Vaikeuttaako tilanne futisbuumin luomista mediapäällikön toimenkuvan kautta katsottuna? Vaikuttaako vaikea alku työtä? Onko Westerlund tyytyväinen alkukauden työhönsä?

EIF on toista kertaa pääsarjassa, ensimmäistä kertaa Veikkausliigassa. Mitä uutta mediapäällikön työhön on tullut liiganousun myötä? Millainen tiimi Westerlundin alla on? Millaisia parannuksia mediapäällikkö toivoo - mitä on puutelistalla?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: