PalloTV - ”Jalkapalloilu on mukavaa tällä hetkellä”, hyökkääjä Rasmus Karjalainen, SJK
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
30.04.2024

”Jalkapalloilu on mukavaa tällä hetkellä”, hyökkääjä Rasmus Karjalainen, SJK

SJK on saanut lentävän lähdön liigakauteen ja viiden kierroksen jälkeen pitää hallussaan sarjataulukon kärkipaikkaa. Rajusti uusiutunut nuori joukkue on jo ehtinyt todistaa, että se voi voittaa kenet tahansa Veikkausliigassa.

SJK:n vahvaa alkukautta todistaa sekin, että tässä vaiheessa Kerho on VPS:n ja KuPS:n lisäksi sarjan ainoa tappioton joukkue. Kantaako lento koko kauden, se jää nähtäväksi, mutta ennusmerkit ovat hyvät.   

Hyökkääjä Rasmus Karjalainen hankittiin täksi kaudeksi Seinäjoelle tasaamaan nuoren joukkueen tasonvaihteluita, jakamaan vastuuta tehoista sekä tuomaan kokemusta koppiin.

Alkukausi on antanut ymmärtää, että hankinta on osunut oikeaan. Karjalaiselle on löytynyt sopiva rooli Jaime Morenon asiaparina. Hän pelaa vapaassa roolissa Morenon alapuolella keskikentän ja hyökkäyksen linkkinä.

Yhteistyö Morenon ja alapuolella operoivan keskikentän, etenkin Pyry Hannolan kanssa, on toiminut ja tuottanut tulosta. Karjalaiselle tuntuu löytyneen hänen ominaisuuksiinsa sopiva rooli SJK:ssa. Häntä on totuttu ajattelemaan puhtaan maalintekijänä, mutta alkukausi on todistanut, että hän on mainettaan monipuolisempi pelaaja. 

PalloTV:n Aleksi Rouvinen tapasi Karjalaisen viime sunnuntain voitokkaan Gnistan-SJK matsin jälkeen ja kysyi, mikä maku hänelle jäi ottelusta? Millä hän selittää SJK:n vahvan alkukauden? Miten hän näkee oman roolinsa joukkueessa? Minkälaiset odotukset Karjalaisella on oman kautensa suhteen?

SJK on yksi sarjan nuorimmista joukkueista. Onko se tekijä, joka heidän pitää ottaa kauden edetessä huomioon?

Karjalainen siirtyi Seinäjoelle tämän kauden alussa, mutta SJK on hänelle tuttu seura jo takavuosilta, kun hän pelasi SJK:n reserveissä nuorena miehenä. Miten seura on muuttunut näinä vuosina, vai onko se muuttunut?

SJK:n pelit jatkuvat kotiottelulla KuPS:ia vastaan ja vierasottelulla Hakaa vastaan. Millä mielin noihin matseihin?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: