PalloTV - "Tavoitteena nuorempi, energisempi ja henkisesti vahva joukkue", päävalmentaja Toni Lehtinen, SJK
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
03.05.2024

”Tavoitteena nuorempi, energisempi ja henkisesti vahva joukkue”, päävalmentaja Toni Lehtinen, SJK

SJK on saanut lentävän lähdön liigakauteen ja ennen perjantai-illan VPS - FC Lahti -ottelua se piti hallussaan sarjataulukon kärkipaikkaa. Rajusti uusiutunut nuori joukkue on jo ehtinyt todistaa, että se voi voittaa kenet tahansa Veikkausliigassa.

SJK:n vahvaa alkukautta todistaa sekin, että tässä vaiheessa Kerho on VPS:n ja KuPS:n lisäksi sarjan ainoa tappioton joukkue. Kantaako lento koko kauden, se jää nähtäväksi, mutta ennusmerkit ovat hyvät.   

SJK:n nuotit on laatinut seuran akatemiajoukkuetta valmentanut Stevie Grieve, mutta valmennusryhmän kasvot ja virallinen päävalmentaja on liigan koulutusvaatimukset täyttävä Toni Lehtinen. Miten valmennusryhmän vastuut on jaettu ja miten yhteistyö on sujunut?

PalloTV:n Aleksi Rouvinen jututti Lehtistä viime sunnuntain voitokkaan Gnistan -ottelun matsin jälkeen. Onko noheva alku ollut yllätys Lehtiselle? Mikä erityisesti on säväyttänyt häntä joukkueensa pelaamisessa?

SJK:n joukkue on uusiutunut tälle kaudelle. Mitä sillä haetaan? Joukkue on myös erityisen nuori - yksi liigan nuorimmista ellei jopa nuorin. Onko nuorella kokoonpanolla joku tietty tarkoitus?

Millaista analyysia Lehtinen tekee alkukauden otteluista?

Mitä ajatuksia Lehtisellä on tulevista koitoksista?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: