PalloTV - ”Maalit maistuu, mutta pääasia että joukkue voittaa”, Santeri Haarala, Ilves
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

11.05.2024

”Maalit maistuu, mutta pääasia että joukkue voittaa”, Santeri Haarala, Ilves

Ilveksen kausi lähti liikkeelle yskähdellen, mutta pari viime kierrosta ovat antaneet ymmärtää, että joukkue olisi löytämässä oman tasonsa.

Sarja ei kutenkaan alkanut odotetusti. Viiden ensimmäisen kierroksen jälkeen joukkueella on esittää seitsemän pinnaa ja 7. sija sarjataulukossa, 2-1-2, maalierolla 8-9. Se ei varmasti tyydytä aina kriittisiä tamperelaiskannattajia.

Ilves avasi kauden kahdella kotiottelulla uudella Tammelan stadionilla. Ensin nähtiin maaliton tasapeli FC Lahtea vastaan. Sitä seurasi 4-6-tappio Gnistanille. Kolmannella kierroksella Ilves kärsi 1-0-vierastappion SJK:lle.

Se helpottava kauden 1-0-avausvoitto tuli vieraissa IFK Maarianhaminasta. Viime viikonvaihteessa tamperelaiskannattajat saivat kauden ensimmäisen kotivoittonsa, kun AC Oulu kaatui 3-2.

PalloTV:n Mika Laakso tapasi hyökkääjä Santeri Haaralan ja kysyi, että joko hyökkääjää helpotti, kun maalihanat lopulta aukesivat?

Miten Haarala arvioi oman joukkueensa hyökkäyspelaamista alkukauden aikana? Miten iso juttu se oli hänelle, että hän sai oman maalitilinsä auki?

Miten hän arvioi joukkueensa hyökkäyspelaamista verrattuna viime kauteen, missä kohtaan muutosprosessi on menossa?

Seuraavana vastaan asettuu EIF Tammisaaressa, minkälainen matsi siitä on tulossa?

Toimittaja ja kuvaus: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: