PalloTV - ”Vahva alkumme synnytti epärealistisia odotuksia”, Jussi Leppälahti, IF Gnistan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
13.05.2024

”Vahva alkumme synnytti epärealistisia odotuksia”, Jussi Leppälahti, IF Gnistan

Nousijajoukkue IF Gnistan on ollut yksi veikkausliigakauden alun puheenaiheista. Lähiöseura tuli Veikkausliigaan ”pelaamaan, eikä selviytymään”, kuten sanonta Oulunkylässä kuuluu.

Gnistanin ennakkoluuloton ja aktiivinen peli-ilme on ollut viihdyttävää katsottavaa. Maalirikkaissa otteluissa on sattunut ja tapahtunut. Gnisu onkin ollut yksi alkukauden ehdottomia piristysruiskeita.

Alun voitot FC Interistä ja Ilveksestä olivat rohkaisevia työnäytteitä. Lisäksi ne olivat sopivaa bensaa Gnistan-kannattajille ja pääkaupunkiseudun medialle. Mutta ehtikö vahva startti jo vääristää odotuksia, ei vain Oulunkylässä, vaan koko jalkapalloilevassa Suomessa?

Hyvän alun jälkeen joukkueen tulokset kääntyivät nopeasti jyrkkään laskuun. Seurasi kolmen ottelun tappioputki sarjassa. Huonon vaiheen pohjakosketus taidettiin nähdä viime viikolla, kun Gnisu hävisi cupissa Kakkosen VJS:lle 0-3.

PalloTV:n Junnu Leskelä tapasi Gnistanin päävalmentajan Jussi Leppälahden Oulussa viime lauantain 1-1 tasapelin jälkeen. Niputimme päivän ottelun ja jatkoimme arvioimaan Gnistanin alkukautta.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kuvaus: Olli Luoma-aho
Kansikuva: Kari Väre/arkisto

Artikkeliin liittyviä aiheita: