PalloTV - ”Pystymme haastamaan kaikki tässä sarjassa”, Matias Ojala, IFK Mariehamn
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
21.05.2024

”Pystymme haastamaan kaikki tässä sarjassa”, Matias Ojala, IFK Mariehamn

PalloTV:n Valokeilassa nähdään tällä viikolla IFK Mariehamn. Aloitimme tenttaamalla päävalmentaja Bruno Romãoa joukkueen alkukaudesta. Seuraavana kuulemme keskikenttäpelaaja Matias Ojalan näkemyksen uuden seuransa alkukaudesta. Hän siirtyi täksi kaudeksi Saarelle FC Interistä, jota hän edusti neljä edellistä kautta.

Matias Ojala, 29, tuli takavuosina tunnetuksi yhtenä maan lupaavimmista nuorista pelaajista. Hän on ollut Suomen ikäluokkamaajoukkueiden vakiokasvo, ja edustanut maata kaikissa ikäluokissa. Jotakin hänestä kertonee sekin, että hän edusti tyypillisesti aina itseään vanhempien ikäluokkien maajoukkueita.

Ojala debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2010. Silloin hän oli 15-vuotiaana liigan kaikkien aikojen nuorin debytantti. Sitten tie vei Saksaan HSV:n riveihin kaudelle 2013-14, mutta hänen sairastama pitkäkestoinen mycoplasma pilasi lopulta sen reissun.

Ojala palasi Suomeen ja AC Ouluun jo syksyllä 2014. Oulusta lähdön jälkeen hän on edustanut PS Kemiä, Ilvestä, FC Interiä ja nyt viimeksi IFK Mariehamnia.

PalloTV tapasi Ojalan viime lauantain AC Oulu-vierasottelun jälkeen. Otimme kiinni tasapeliin 1-1 päättyneestä ottelusta ja loimme katseen IFK:n alkukauteen. Onko Ojala tyytyväinen joukkueensa esityksiin ja pistemäärään tähän mennessä?

IFK:n tulokset ovat heitelleet laidasta laitaan alkukaudesta. Miten Ojala on nähnyt tilanteen? Mikä pelissä on kangertanut? Minkälaista palloa päävalmentaja Romão haluaa nähdä heidän pelaavan? Mitkä ovat hänen futiksensa perusteesit?

IFK:n osalta sarja jatkuu ensi sunnuntaina kotiottelulla Gnistania vastaan. Sitä seuraavat vierasottelut SJK:ta ja Hakaa vastaan. Onko tässä nyt edessä IFK:n kauden taitekohta, kohtalon hetki, joka määrittä sen, mihin suuntaan loppukausi kallistuu? 

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: