PalloTV - ”Voimme olla tyytyväisiä alkukauteemme”, Sebastian Dahlström, IFK Mariehamn
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
24.05.2024

”Voimme olla tyytyväisiä alkukauteemme”, Sebastian Dahlström, IFK Mariehamn

Sebastian Dahlström, 27, hankittiin IFK Mariehamniin pelintekijäksi. Hänet on totuttu näkemään kuutospaikalla kontrolloimassa peliä pallon kanssa ja ilman, mutta IFK:ssa hänen pallollisista kyvyistään halutaan saada irti vielä enemmän.

Dahlström on kellottanut lähes täydet minuutit alkukaudesta. Hänet on nähty kaikissa keskikentän rooleissa, mikä tuntuu sopivan Dahlströmille erinomaisesti. Tästä todisteena hän kirjautti itselleen kauden avausosumansa jo 6. minuutilla kauden ensimmäisessä ottelussa.

Kaksi edellistä kautta Dahlström edusti KuPS:ia. Hänen kasvattajaseuranaan voitane kuitenkin pitää HJK:ta, jota hän edusti viimeksi kaudella 2021 palattuaan ulkomaan seikkailultaan Moldovasta Sheriff Tiraspolin riveistä.

PalloTV tapasi herran viime perjantain AC Oulu-ottelun jälkeen ja kysyi, että tyydyttääkö IFK:n alkukausi? Mistä IFK:n tulosten ailahtelu alkukauden aikana on mahtanut johtua?

Onko Dahlström ollut tyytyväinen omiin esityksiinsä? Minkälaisen roolin päävalmentaja Romao on hänelle piirtänyt? Minkälaista palloa hän haluaa nähdä IFK:n pelaavan?

IFK:n osalta sarja jatkuu ensi sunnuntaina kotiottelulla Gnistania vastaan. Siitä seuraavat vierasottelut SJK:ta ja Hakaa vastaan. Tuleeko tässä nyt IFK:n kauden taitekohta - kohtalon hetki? 

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: