PalloTV - Siirtoikkuna aukeaa - FC Lahti avasi pelin
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.06.2024

Siirtoikkuna aukeaa – FC Lahti avasi pelin

Liigan pohjalla konttaava seura solmi loppukauden mittaisen sopimuksen uuden keskikenttäpelaajan kanssa.

FC Lahti on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen bosniahertsegovinalaisen keskikenttäpelaajan Benjamin Mulahalilovićin (25) kanssa. Mulahalilović pelasi kaksi viimeistä kautta itävaltalaisessa SV Hornissa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Bosnian kansalaisuudestaan huolimatta Mulahalilović on asunut pitkään Itävallassa. Ensimmäiset miesten ottelunsa hän pelasi Austria Wienin reserveissä, josta Mulahalilović siirtyi Wolfsberger AC:n reservien ja FC Marchfeldin kautta SV Horniin.

FC Lahti kuvaa Mulahalilovićia pallolliseksi puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi.

– Tykkään pallosta ja pidän, että sitä pelataan älykkäästi. En nauti, jos palloa pelataan ilmassa sokkona pitkälle. Puolustussuuntaan haluan, että pelaamme aina nollapelin ja olen valmis tekemään töitä sen eteen, Mulahalilović kommentoi ominaisuuksiaan FC Lahden verkkosivuilla.

Mulahalilović ei pelaa vielä tulevana viikonloppuna. Veikkausliigan siirtoikkuna avautuu vasta ensi viikolla, jolloin hankittujen pelaajien peliluvat nytkähtävät eteen päin.

Siirtoikkunan hankinnoista on toistaiseksi kuulunut hyvin vähän uutisia. HJK palkkasi uudelleen konkarimaalivahti Niki Mäenpään jo aiemmin tällä kaudella. Siirto oli mahdollista, sillä Mäenpää oli sopimuksettomassa tilassa.

AC Oululle on tulossa uusi vahvistus, jonka nimi kerrotaan sisäpiirin kausikorttilaisille tänään ja julkistetaan muille myöhemmin.

Artikkeliin liittyviä aiheita: