PalloTV - Ilmasilta länsinaapuriin toimii - AC Oululle jälleen uusi lainapelaaja Ruotsista
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
11.07.2024

Ilmasilta länsinaapuriin toimii – AC Oululle jälleen uusi lainapelaaja Ruotsista

Sopimuksen myötä seuralla on jo 12 ulkomaalaispelaajaa.

Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa pelaava IK Sirius lainaa hyökkääjän AC Oululle. Ouluun tulevan André Al-Sanatin sopimus kestää loppukauden, mutta siihen on sisällytetty osto-optio. Al-Sanati on oululaisten toinen kesän siirtoikkunassa tullut ruotsalaislaina. Kesäkuun lopussa seura kertoi sopimuksesta nuoren ruotsalaispuolustajan Simon Bengtssonin kanssa.

Al-Sanati on 24-vuotias ja 165-senttinen oikea laituri. Hänellä on kaksoiskansalaisuus, mikä on mahdollistanut ottelut Ruotsin nuorisomaajoukkueissa ja Irakin A-maajoukkueessa. Irakin paidassa hän esiintyi 26 minuuttia viime syyskuussa pelatussa ystävyysottelussa Intiaa vastaan. Ruotsin nuorten maajoukkueissa hän on pelannut kuusi ottelua.

Seurajoukkueurallaan uusi vahvistus on pelannut IK Siriuksen lisäksi mm. AFC Eskilstunassa, Hammarby IF:ssä ja IK Frej'ssä. Al-Sanatin tilillä on 26 ottelua ja kolme maalia Allsvenskanissa sekä 68 ottelua ja yhdeksän maalia Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa.

Aikaisemmin joukkueeseen lainattu Simon Bengtsson on 20-vuotias vasen pakki. Hän siirtyy Ouluun loppukauden mittaisella sopimuksella. Bengtssonin lainaaja on Superettanissa pelaava Helsingborgs IF.

Tuoreimpien hankintojen myötä AC Oulun ulkomaalaispelaajien katras on kasvanut jo kahteentoista nimeen. Joukkueessa on ennestään neljä brittiä (Danny Barrow, Ashley Coffey, Jake Dunwoody, Calum Ward), yksi brassi (Marquinhos), yksi kreikkalainen (Dimitrios Metaxas), yksi norjalainen (Liiban Abadid), yksi puolalainen (Jowin Radzinski) ja yksi yhdysvaltalainen (Justin Rennicks). José Elo on Espanjan ja Norsunluurannikon kaksoiskansalainen.

Artikkeliin liittyviä aiheita: