PalloTV - KTP ryhtyy yhteistyöhön italialaisseuran kanssa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.01.2023

KTP ryhtyy yhteistyöhön italialaisseuran kanssa

Pelaajavaihto on Venezia FC:n kanssa solmitun sopimuksen ytimessä, mutta muitakin yhteistyömuotoja pohditaan.

Veikkausliigaan paluun tehnyt KTP on solminut yhteistyösopimuksen italialaisen Venezia FC:n kanssa. Uuden yhteistyökumppanin edustusjoukkue pelaa Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Serie B:ssä. KTP kuvaa sopimuksen pituutta monivuotiseksi ja sisältöä monipuoliseksi. Liigaryhmän lisäksi sopimuksen piiriin kuuluu myös Ykköseen noussut naisten joukkue.

Sopimuksen ytimessä on perinteinen pelaajavaihto, joka mahdollistaa Venezia FC:n sopimuksen alaisten pelaajien peliajan hakemisen KTP:n paidassa.

– Yhteistyön kautta meillä on mahdollisuus saada pelaajia riveihimme. Tarkoituksena on, että pelaajat tulisivat pelaamaan koko kaudeksi, eivätkä vain muutaman ottelun ajaksi, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo seuran verkkosivuilla.

Kaksisuuntaisen pelaajavaihdon myötä KTP:n lahjakkuudet voivat mennä esittelemään taitojaan Italiaan.

– Yhteistyö mahdollistaa myös sen, että KTP:n pelaajilla on mahdollisuus päästä näyttämään osaamistaan Venezia FC:n riveihin kontaktiemme kautta, Ikävalko jatkaa KTP:n verkkosivuilla.

Seurat tulevat pohtimaan myös muita yhteistyömahdollisuuksia. Italiassa vierailleet seuran toimihenkilöt nostivat esiin mm. leiritykset ja harjoitusottelut.

Suomi ja suomalaiset ovat tuttuja Venezia FC:lle. Seurassa pelaa kolme suomalaista - Joel Pohjanpalo, Niki Mäenpää ja Jesse Joronen. KTP:n vierailun isäntänä toiminut Venezia FC:n yhdysvaltalainen analytiikkajohtaja Alexander Menta on työskennellyt aikaisemmin Suomessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: