PalloTV - Odotettu siirto toteutui - Urho Nissilä palaa Kuopioon
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.03.2023

Odotettu siirto toteutui – Urho Nissilä palaa Kuopioon

Pätkäsopimus kestää kesän siirtoikkunaan saakka.

Veikkausliigan yleisö saa nauttia kotimaisen tähtipelaajan otteista ainakin puolikkaan kauden ajan. Keskikenttäpelaaja Urho Nissilä palaa Etelä-Koreasta Suomeen ja on tehnyt sopimuksen kasvattiseuransa KuPS:n kanssa. Sopimus on neljän kuukauden mittainen eli ainakin ensivaiheessa se päättyy kesän siirtoikkunan sulkeutuessa.

Nissilä pelasi KuPS:n miesten joukkueessa ensimmäisen kerran kaudesta 2015 kauteen 2018. Hän siirtyi sen jälkeen belgialaiseen SV Zulte Waregemiin, josta matka jatkui lainasopimuksilla ensin Hollantiin ja seuraavaksi takaisin KuPS:aan kaudeksi 2020.

Nissilän pelaajaoikeudet siirtyivät lopulta pysyvästi KuPS:aan ja hän pelasi seurassa myös kauden 2021. Toissa kauden päätteeksi Nissilä siirtyi vapaalla siirrolla eteläkorealaiseen Suwon FC:hen, joka tiedotti jokin aika sitten osapuolten yhteistyön päättymisestä.

– Todella hyvällä fiiliksellä takaisin Kuopiossa, täällä on hyvä olla. Innolla odotan tulevaa kautta, meillä on hyvä joukkue kasassa, Nissilä kommentoi KuPS:n verkkosivuilla.

KuPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti on niin ikään tyytyväinen Nissilän paluusta Kuopioon.

– Upin poikkeukselliset kyvyt toteuttaa peliä, antavat joukkueelle lisää aseita kilpajuoksussa kohti joukkueen asettamia tavoitteita, Tuutti kehuu KuPS:n verkkosivuilla.

Nissilä on pelannut 135 liigaottelua ja tehnyt niissä 27 maalia.

Artikkeliin liittyviä aiheita: