PalloTV - Interin reservijoukkue ja Tampere United nousevat Ykköseen
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.10.2024

Interin reservijoukkue ja Tampere United nousevat Ykköseen

Ilmoituksen mukaan Tampereen ottelua seurasi yli 2 000 katsojaa.

Veikkausliigassa pelaavan FC Interin reservijoukkue ja Tampere United ovat Kakkosen voittajat. Ne nousevat uuteen Ykköseen, jossa 2025 on sarjan toinen pelikausi nykyisessä muodossaan. Kakkosen finaaleissa FC Inter/2 pesi FC Kiffenin puhtaasti yhteismaalein 7-0. Tampere Unitedin ja HJS:n välinen ottelupari venyi rangaistuspotkukilpailuun.

FC Inter/2 voitti Helsingissä pelatun ensimmäisen osaottelun maalein 3-0 (2-0). Toisessa se löi lisää puuta pesään ja kukisti FC Kiffenin 4-0 (1-0). Thomas Lahdensuo teki ensimmäisessä ottelussa yhden ja toisessa kaksi maalia.

HJS voitti ensimmäisen ottelun yli 700-päisen kotiyleisön edessä maalein 3-1 (1-0). Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä Tampere United vei oman kotiottelunsa samoin lukemin. HJS oli kiinni nousussa vielä loppumetreillä, mutta Jani Alaperän 88. minuutilla tekemä maali tasoitti yhteistilanteen 4-4:ään ja vei pelin jatko-otteluun.

Jatko-ottelu oli maaliton. Voittaja ratkaistiin rangaistuspotkukilpailussa, jonka Tampere United voitti maalein 4-3. Ottelupöytäkirjaan ilmoitettu yleisömäärä oli 2 157.

Artikkeliin liittyviä aiheita: