PalloTV - FC Inter otti työvoiton KTP:stä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste ja raportti
|
22.05.2021

FC Inter otti työvoiton KTP:stä

FC Inter voitti Turun Veritas Stadionilla vierailleen liiganousija KTP:n maalein 2-1 (0-0). Turkulaisten lasien läpi katsottuna voittoa voi luonnehtia rehelliseksi työvoitoksi, vaikka joukkueiden välinen materiaaliero olikin selkeä.

Ottelu eteni ennakkokaavailujen mukaisesti aina tunnin kohdalle saakka. Kotka oli juuri se v-mäinen henkeen ja vereen logoaan puolustava ja kentällä raastava joukkue, joka ei antanut vastustajalleen mitään ilmaiseksi. KTP piti Interin melko hyvin pois laadukkailta maalipaikoilta. Vaikea maalintekoon on murtautuakaan, kun vastustajalla on yhdeksän pelaajaa pallon alla lähes koko ajan.

Tämän tyyppisessä ottelussa kärsivällisyys palkitaan. FC Inter jaksoi pitää koneensa jauhamassa ja lopulta kotijoukkue sai myllyn pyörityksestä palkintonsa. Benjamin Källman käytti KTP:n puolustuksen nukahduksen hyväkseen ja laittoi pallon maaliin 56. minuutin kohdalla.

FC Interin johtomaalin jälkeen ottelu sai uuden käänteen. Juuso Hämäläinen nykäisi läpiajoon pääsemässä olleen Aleksi Tarvosen paidan kauluksesta nurin ja tuloksena oli kentältäpoisto. FC Inter ja KTP vaihtoivat kentällä rooleja keskenään. Nyt oli kotijoukkueen vuoro sulkeutua siilipuolustukseen suojaamaan johtoaan.

KTP sai rauhassa pyöritellä palloa, mutta kentältäpoiston yhteydessä ammuttua vapaapotkua lukuun ottamatta se ei saanut luotua merkittävää uhkaa vastustajansa puolustukselle. Antti Mäkijärvi teki ottelun viimeisellä lisäminuutilla lohdutusosuman, mutta siitä ei ollut hyötyä. Erotuomari päätti pelin jo aloituspotkun jälkeen. Vain hetkeä aikaisemmin Matias Ojala oli vienyt Interin lopulliselle karkumatkalle.

FC Inter - KTP 2-1 (0-0)
56. 1-0 Benjamin Källman
90+4 2-0 Matias Ojala
90+5 2-1 Antti Mäkijärvi

Artikkeliin liittyviä aiheita: