PalloTV - AC Oulu ja KuPS ottaa yhteen - kuultavina päävalmentajat
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
24.06.2021

AC Oulu ja KuPS ottaa yhteen – kuultavina päävalmentajat

Pystyykö sarjajumbo yllättämään Cup-mestarin?

AC Oulu ja KuPS ottavat yhteen Oulun Raatin stadionilla torstaina kello 18.30. AC Oulu ylsi viime kierroksella kauden ensimmäiseen voittoonsa. KuPS tulee Ouluun kolmen ottelun voittoputkessa. Pystyvätkö oululaiset yllättämään kuopiolaiset, vai jääkö sarjajumbo nousukuntoisen Cup-mestarin jalkoihin?

Sarjanousija AC Oulun alkukausi on ollut synkkä. Hyökkäyspeli on sakannut, eikä puolustuspelaamisessakaan ole ollut hurraamista. Joukkue on kerännyt 7 ottelusta 3 pistettä, 1-0-6, maalisuhteella 6-15. AC Oulun kauden ainoa voitto tähän mennessä tuli viime kierroksella KTP:n vieraana 1-3 numeroin.

KuPS:n peli on ailahdellut odotettua enemmän alkukaudesta. Kuopiolaiset ovat sarjataulukon kolmannella sijalla, 9 pistettä sarjaa johtavaa HJK:ta perässä. Joukkue on kerännyt 9 ottelusta 16 pinnaa, 5-1-3, maalisuhteella 13-9. 

Toukokuun lopulla KuPS kärsi kaksi perättäistä tappiota ja päästi niissä yhteensä 5 maalia. Se riitti päävalmentaja Simo Valakarille, joka tiivisti joukkueensa puolustuspelaamista, minkä seurauksena KuPS matkustaa Ouluun kolmen ottelun voittoputkessa.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Kuvaus ja leikkaus: Juuso Lievonen, Feeniks Visual

Artikkeliin liittyviä aiheita: