PalloTV - Euroliigojen kolmannet karsintakierrokset arvottu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.07.2021

Euroliigojen kolmannet karsintakierrokset arvottu

Mestareiden Liigan, Eurooppaliigan ja uuden Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen otteluparit arvottiin tänään UEFA:n päämajassa Nyonissa. Eurooppaliigan osalta yhtään karsintakierrosta ei ole pelattu, mutta ensimmäistä karsintaa kutsutaan selvyyden vuoksi kolmanneksi karsintakierrokseksi. Arvonnan suoritti UEFA:n apulaispääsihteeri Giorgio Marchetti.

Toisten karsintakierrosten otteluparit pelataan tällä ja ensi viikolla. HJK kohtaa Ruotsin puolustavan mestarin Malmö FF:n vieraissa keskiviikkona ja sen jälkeen kotona ensi viikon tiistaina. Otteluparin voittaja saa vastaansa yhden sijoitetuista seuroista, skotlantilaisen Glasgow Rangers FC:n. Häviäjän kausi jatkuu Eurooppaliigan karsinnoissa, jossa vastaan asettuu joko kreikkalainen Olympiakos tai azerbaidzhanilainen Neftci PFK.

Mestareiden Liigan kolmannen karsintakierroksen otteluista ensimmäinen pelataan joko 3. tai 4. elokuuta. Jälkimmäisen osaottelun vuoro on 10. elokuuta. Eurooppaliigassa vastaavat päivät ovat 5. ja 12. elokuuta.

HJK eteni toiselle karsintakierrokselle lyömällä montenegrolaisen FK Buducnostin yhteismaalein 7-1.

KuPS ja FC Honka mukana Konferenssiliigassa

FC Honka ja Kuopion Palloseura jatkavat Konferenssiliigan toisella kierroksella. FC Honka raivasi tieltään färsaarelaisen NSI:n yhteismaalein 3-1. KuPS:n eurotaival jatkuu seuran lyötyä armenialaisen FC Noahin yhteismaalein 5-1. FC Inter joutui tunnustamaan Puskás Akadémia FC:n paremmakseen. Yhteismaalit unkarilaisseuraa vastaan olivat 1-3.

Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen otteluiden runkopäivät ovat tämän ja ensi viikon torstaina. KuPS aloittaa kotona ja kohtaa ukrainalaisen FC Vorskla Poltavan. FC Honka pelaa kaksi kertaa vieraissa slovenialaista NK Domzalea vastaan - ensin Domzalessa ja toisen osaottelun Helsingissä Töölön jalkapallostadionilla, koska Tapiolan olosuhteet eivät läpäise euro-otteluiden stadioneille asetettuja kriteerejä. FC Hongan avaus Domzalessa on jo tiistaina.

KuPS:n ja Hongan otteluparien voittajat jatkavat seuraavalle kierrokselle. Häviäjien kausi eurokentillä päättyy. KuPS saa vastaansa joko kazakhstanilaisen FC Astanan tai kreikkalaisen Aris Thessalonikin, jos se onnistuu lyömään FC Vorsklan. FC Hongan vastustaja mahdollisella kolmannella kierroksella tulee olemaan voittaja norjalaisen Rosenborgin ja islantilaisen FH:n välisestä ottelusta.

Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen ottelut pelataan Eurooppaliigan lailla 5. ja 12. elokuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: