PalloTV - FC Interin Juho Hyvärinen - matkalla ylös ja ulos

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
21.08.2021

FC Interin Juho Hyvärinen – matkalla ylös ja ulos

PalloTV tapasi FC Interin laitapelaajan Juho Hyvärisen, 21, ja kysyi mitä hänen pelaajauralleen kuuluu? Minkälainen steppi siirto RoPS:sta FC Interiin oli? Miksi Inter? Mitä päävalmentaja Riveiro on tuonut hänen peliinsä? Miten hänen uraansa on suunniteltu – milloin siirto ulkomaille on ajankohtainen?

FC Interin Juho Hyvärinen lukeutuu niihin nuoriin pelaajiin, joille seuraava luonnollinen kehitysaskel on siirto ulkomaille. Laitapelaaja kuuluu Pikkuhuuhkajien vakiokasvoihin ja hän on edustanut Suomea kaikissa ikäluokkamaajoukkueissa. Veikkausliigassa hän debytoi kasvattajaseuransa RoPS:n paidassa vasta 16-vuotiaana kaudella 2016. Viiden RoPS-kauden aikana hän kirjautti tililleen 84 ottelua. Hyvärinen siirtyi Rovaniemeltä FC Interiin täksi kaudeksi.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Leikkaus: Janne Dahlman / Feeniks Visual
Kuvaus: Tommi Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: