Valokeilassa SJK, päävalmentaja Jani Honkavaara – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
30.10.2021

Valokeilassa SJK, päävalmentaja Jani Honkavaara

SJK on pelannut hyvän kauden. Minimitavoitteena ollut eurocup-paikka on plakkarissa ja joukkue pääsee vielä taistelemaan pronssista FC Interiä vastaan Turussa sunnuntaina. PalloTV tapasi päävalmentaja Jani Honkavaaran ja pyysi tätä summaamaan oman ja joukkueensa kauden. Honkavaara alkaa olla Veikkausliigan kokeneempia valmentajia, joten hän on oikea mies myös arvioimaan Veikkausliigan kehittymistä. Minkälaisia pelillisiä trendejä hän näkee horisontissa? Missä ja ketä Honkavaara valmentaa ensi kaudella?   

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: