PalloTV - Valokeilassa SJK, päävalmentaja Jani Honkavaara
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
30.10.2021

Valokeilassa SJK, päävalmentaja Jani Honkavaara

SJK on pelannut hyvän kauden. Minimitavoitteena ollut eurocup-paikka on plakkarissa ja joukkue pääsee vielä taistelemaan pronssista FC Interiä vastaan Turussa sunnuntaina. PalloTV tapasi päävalmentaja Jani Honkavaaran ja pyysi tätä summaamaan oman ja joukkueensa kauden. Honkavaara alkaa olla Veikkausliigan kokeneempia valmentajia, joten hän on oikea mies myös arvioimaan Veikkausliigan kehittymistä. Minkälaisia pelillisiä trendejä hän näkee horisontissa? Missä ja ketä Honkavaara valmentaa ensi kaudella?   

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: