PalloTV - Ruxi luutii jatkossa FC Interin alakerrassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.11.2021

Ruxi luutii jatkossa FC Interin alakerrassa

Roger "Ruxi" Bonet siirtyy AC Oulusta FC Interiin. Tuore sopimus pitää katalonialaispuolustajan Aurajoen rannoilla seuraavat kaksi kautta.

Ruxi kuului päättyneellä kaudella AC Oulun runkopelaajiin, mutta uusi valmentaja ei löytänyt hänelle enää käyttöä. Ruxi pelasi AC Oulun puolustuksessa 26 ottelua, mikä oli suurin luku Aapo Heikkilän ohella. Minuuttien määrässä Ruxi oli kuitenkin ylivoimainen ykkönen.

Ruxi on puolustuspään monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy olemaan niin laitapuolustaja kuin topparikin. Hänen hankintansa paikkaa niitä pahoja puolustuspään menetyksiä, joita FC Inter on siirtomarkkinoilla kärsinyt. Turkulaisseuran alakerrasta on lähtenyt valtava määrä kokemusta, kun mm. Jesper Engström, Martti Haukioja ja Lassi Järvenpää ovat vaihtaneet maisemaa.

– Olen vasenjalkainen pelaaja, joka pystyy pelaamaan vasempana topparina, vasempana pakkina tai vasempana wingbackina. Osaan sopeutua hyvin eri rooleihin ja tykkään pelata pallon kanssa sekä olen avoin oppimiselle, Turkuun siirtynyt pelaaja kuvasi itseään FC Interin tiedotteessa.

– Tämä on minulle suuri mahdollisuus. Halusin tulla Interiin, koska tämä on yksi Suomen suurimmista seuroista.

Ruxi tuli Suomeen kaudeksi 2020, jolloin hän liittyi KTP:n ryhmään. Sitä ennen hän pelasi Islannissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: