PalloTV - Heinonen vaihtaa Kuopion FC Lahteen
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
29.12.2021

Heinonen vaihtaa Kuopion FC Lahteen

Arttu Heinonen pelaa alkavan kauden FC Lahden paidassa. Nuori keskikenttäpelaaja solmi seuran kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Viime kaudella Heinonen pelasi kasvattajaseurassaan KuPS:ssa, jota hän on edustanut koko uransa ajan PK-37:ään ja farmiseura KuFu:uun tehtyjä visiittejä lukuun ottamatta. Heinonen on käynyt haistelemassa myös kansainvälisiä tuulia Yhdysvalloissa, jossa hän suoritti lukiotutkinnon loppuun.

Pelaajalle itselleen Lahteen muutto on vielä suuri arvoitus.

– Vähän tämä on hyppy tuntemattomaan, mutta oikein hyvillä fiiliksillä tulen Lahteen. Kuopiossa kulunut kausi sujui ihan hyvin. Kilpailu oli kovaa, mutta pääsin pelaamaan minuutteja. Otin myös askeleen eteenpäin ja kehityin pelaajana, Heinonen kommentoi FC Lahden verkkosivuilla.

– Kentällä olen pallovarma ja juonikas pelaaja. Minulla on peliälyä. Ensi kaudelle minulla on kovat tavoitteet. Haluan tehdä maaleja ja saada muutenkin tehoja, ja haluan, että pärjäämme myös joukkueena.

Seuran verkkosivuille antamassaan lausunnossa FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli kuvaa Heinosta potentiaaliseksi ja kunnianhimoiseksi pelaajaksi. Zenelin mukaan Heinonen pystyy pelaamaan neljässä eri roolissa. Hän maalaa Heinosesta mielikuvaa hyökkäyssuuntaan orientoituneesta pelaajasta, jolla on kykyä tehdä pystyjuoksuja ja raivata tilaa kentälle.

Heinosen myötä FC Lahdella on nyt 16 pelaajasopimusta. Toinen uusi tulija on FC Interin jättänyt Lassi Järvenpää. Viime kauden pelaajista ovat jatkamassa mm. Loorents Hertsi, Matti Klinga, Teemu Penninkangas, Antonio Reguero ja Mikko Viitikko.

Artikkeliin liittyviä aiheita: