PalloTV - Klubin ringissä jo 30 pelaajaa - Martic tuorein hankinta
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
12.01.2022

Klubin ringissä jo 30 pelaajaa – Martic tuorein hankinta

HJK on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen itävaltalaisen Manuel Marticin kanssa. Keskikenttäpelaajalla ei ollut ennen Helsinkiin tuloa seuraa. Marticin pesti unkarilaisessa Mezőkövesd Zsóry FC:ssä päättyi viime kesänä. Hänen aikaisempia seuroja olivat mm. kroatialainen NK Inter Zapresic sekä itävaltalaiset Rapid Wien ja SKN St. Pölten.

HJK luonnehtii 26-vuotiasta Marticia isokokoiseksi ja fyysisesti vahvaksi pelaajaksi, joka hallitsee ilmatilaa kentän molempien päiden erikoistilanteissa. Marticin syöttö- ja laukaisukykyä myös kehutaan.

Martic on HJK:n liigaringin 30:s pelaaja. Jukka Raitala, Fabian Serrarens, Pyry Soiri ja Joona Toivio kuuluvat Klubin profiilihankintoihin Marticin lisäksi. Murilo Henrique Araujo de Santos (SJK) ja Arttu Hoskonen (FC Inter) kuuluvat HJK:n kotimaan kentiltä hankkimiin pelaajiin. Pyry Hannola on palaamassa lainapestiltään Seinäjoelta.

HJK nostaa liigarinkiin neljä pelaajaa Klubi 04:stä. Aikaisemmin kerrotun Patrik Raitasen lisäksi Samuel Anini jr, Elmo Henriksson ja Johannes Yli-Kokko yrittävät läpimurtoa Veikkausliigassa.

Saksaan siirtynyt Daniel O'Shaughnessy ja uransa lopettanut Tim Sparv ovat nimekkäimmät lähtijät. Sebastian Dahlström siirtyy KuPS:iin. Markus Halstin, Taddeus Nkengin ja Luis Carlos Murillon pelit Klubin paidassa ovat ohi tältä erää.

HJK aikoo vielä neuvotella joidenkin pelaajien kanssa. Filip Valencic ja Jakob Tånnander ovat viime kauden joukkueesta vielä ilman sopimusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: