Oulun ja Oulunkylän välinen liikenne jatkuu – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
30.01.2022

Oulun ja Oulunkylän välinen liikenne jatkuu

Kabashi jatkossa AC Oulun keskikentällä.

AC Oulu ja Armend Kabashi ovat tehneet yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Keskikenttäpelaaja siirtyy Ouluun IF Gnistanissa vietetyn kauden jälkeen, jossa hän pelasi hyvän sesongin pitkän loukkaantumisen jälkeen.

– Omat tavotteet on pysyä kunnossa läpi kauden ja olla isossa roolissa kentällä ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin. Pitemmälle tulevaisuuteen tavoitteena on päästä vielä ulkomaille tekemään uraa, Kabashi kommentoi AC Oulun lehdistötiedotteessa.

26-vuotiaalla Kabashilla on aiempaa kokemusta Veikkausliigasta FC Hongan paidassa ja hänellä on myös kokemusta Saksan kentiltä. Hongan ja Gnistanin lisäksi Kabashi on pelannut kotimaan kentillä myös KPV:ssä, FC Viikingeissä ja Pallohongassa. Saksassa hänen seurojaan olivat Eintracht Braunschweig ja TuS Erndtebrück.

– Armend "Arkka" Kabashi osaa pelin rytmittämisen keskikentällä. Omaa hyvän perus taitotason mukaan lukien monipuolisen syöttövalikoiman. Puolustussuuntaan hän lukee peliä hyvin ja riistää palloja vahvasti, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kommentoi pelaajan ominaisuuksia.

Kabashi on osa sitä jatkumoa, jossa liikenne Oulun ja Oulunkylän välillä on ollut vilkasta kumpaankin suuntaan. Gnistanin valmentaja Ricardo Duarte siirtyi AC Oulun säilymisprojektin vetäjäksi jo viime syksynä. Joel Europaeus ja Kabashi siirtyivät pohjoiseen Duarten perässä. Henrik Ölander sekä lainasopimuksen tehnyt Lasse Ikonen ovat menneet Oulusta toiseen suuntaan.

Lähde: AC Oulu / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: