PalloTV - Naisten cupissa vilkas viikonloppu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.02.2022

Naisten cupissa vilkas viikonloppu

Murskatuloksilta ei vältytty.

Naisten Suomen Cupin lohkovaiheessa oli vilkas viikonvaihde. Perjantaista sunnuntaihin pelattiin yhdeksän peliä. Pääosin ne päättyivät odotetusti eikä murskatuloksiltakaan vältytty.

Kakkoseen paluun tehnyt OTP joutui pahimpaan kylpyyn JyPK:n kynsissä. Ykköseen pudonnut jyväskyläläisseura antoi oululaisvierailleen selkäsaunan maalein 10-0 (2-0). Peräti kolme pelaajaa ylsi hattutemppuun ottelussa. Pauliina Pirinen, Henni Rinkinen ja Kia Voutilainen tekivät kukin kolme maalia.

Liigassa pelaavista seuroista Tampereen Ilves, HJK, PK-35 Vantaa ja Åland United latoivat myös maaleja. Ilves voitti TPS:n B-tyttöjoukkueen 9-0 (4-0). Saana Tuomala osui neljästi. HJK möyhensi EPS:n 8-0 (4-0). Veera Hellman johdatteli murskajaisia neljällä maalillaan.

PK-35 Vantaa ei antanut yllätysmahdollisuuksia HJK:n B-tytöille. Kaikki maalit kirjattiin eri pelaajille 7-0 (3-0) päättyneessä ottelussa. Yksi osumista oli oma maali. Åland United voitti VJS:n 6-0 (4-0).

Pari yllätystulostakin leivottiin. Kansallisessa Liigassa pelaavista seuroista helsinkiläiset HPS ja PK-35 jäivät maalittomiin tasapeleihin Ykkösessä pelaavia vaasalaisvastustajien kanssa. HPS kohtasi vieraissa VIFK:n. PK-35 emännöi FC Sportia Talin hallissa pelatussa ottelussa.

Viikonlopun tasaisemmissa otteluissa FC Honka voitti Ilveksen kakkosjoukkueen 3-0 (1-0). TPS kävi hakemassa täyden pistepotin Pallo-Iiroilta maalein 4-2 (3-0).

Näiden otteluiden jälkeen kaksi täyttä kierrosta pelannut lohko D on pisimmällä. PK-35 Vantaa ja Åland United johtavat sitä ennen HJK:n B-tyttöjä ja Vantaan Jalkapalloseuraa. Muissa lohkoissa tilanne on vielä levällään, joskin niissäkin Kansallisen Liigan seurat kantavat selkeää suosikkiasemaa. Lohko A, jonka muodostavat JyPK, ONS, OTP ja RoPS, näyttää kiharaisimmalta.

Lohkovaiheen ratkaisuhetkiä vietetään ensi viikonloppuna. Silloin ohjelmassa on 11 ottelua.

Tulokset:
Pe 4.2. PK-35 Vantaa - HJK (T18) 7-0 (3-0)
La 5.2. VIFK - HPS 0-0 (0-0)
La 5.2. P-Iirot - TPS 2-4 (0-3)
La 5.2. Ilves - TPS (T18) 9-0 (4-0)
La 5.2. JyPK - OTP 10-0 (2-0)
La 5.2. Åland United - VJS 6-0 (4-0)
La 5.2. FC Honka - Ilves/2 3-0 (1-0)
La 5.2. PK-35 - FC Sport 0-0 (0-0)
Su 6.2. HJK - EPS 8-0 (6-0)

Artikkeliin liittyviä aiheita: