PalloTV - Mestarit vastakkain puolivälierissä
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.02.2022

Mestarit vastakkain puolivälierissä

Suomen mestari KuPS kohtaa cup-voittaja Åland Unitedin.

Naisten Suomen Cupin jatko-otteluiden parit arvottiin VeikkausTV:n suorassa lähetyksessä. Alkulohkojen voittajat sekä kaksi parasta kakkosta - Ilves ja Åland United - olivat raivanneet tiensä puolivälieriin. Åland Unitedin ja KuPS:n välinen ottelu muodostui puolivälierien herkkupalaksi. Siinä kohtaavat puolustava Suomen mestari ja viime kauden cup-voittaja.

Arpa oli oikukas ja heitti pääkaupunkiseudun joukkueet vastakkain kahteen ottelupariin. FC Honka saa vastaansa helsinkiläisen PK-35:n. HJK ottaa mittaa PK-35 Vantaasta. Viimeisessä otteluparissa kohtaavat Ilves ja liigasta pudonnut JyPK, joka kiilasi ONS:n ohi A-lohkon voittajaksi.

Puolivälierissä noudatettiin painotettua arvontaa. Parhaina lohkokakkosina jatkoon päässeet eivät saaneet kohdata oman lohkonsa voittajaa. Ilveksen ja FC Hongan sekä Åland Unitedin ja PK-35 Vantaan väliset puolivälierät olivat siis suljettu pois kuvioista.

Välieräparit arvottiin samalla. HJK tai PK-35 Vantaa saa kotikentälleen joko Ilveksen tai Jyväskylän Pallokerhon. FC Honka tai PK-35 kohtaa kotonaan Åland Unitedin tai KuPS:n.

Puolivälierät ja välierät pelataan ennen liigakauden alkua. Puolivälierien peliaika päättyy 13. maaliskuuta. Välierien ajankohta on 19. tai 20. maaliskuuta. Cup-voittaja on selvillä finaalin päätteeksi 2. lokakuuta. Loppuottelu pelataan Olympiastadionilla.

Puolivälieräparit
FC Honka (1) - PK-35 (1)
HJK (1) - PK-35 Vantaa (1)
Ilves (2) - JyPK (1)
Åland United (2) - KuPS (1)

Välierät
HJK/PK-35 Vantaa - Ilves/JyPK
FC Honka/PK-35 - Åland United/KuPS

Artikkeliin liittyviä aiheita: