PalloTV - Mestarit vastakkain puolivälierissä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.02.2022

Mestarit vastakkain puolivälierissä

Suomen mestari KuPS kohtaa cup-voittaja Åland Unitedin.

Naisten Suomen Cupin jatko-otteluiden parit arvottiin VeikkausTV:n suorassa lähetyksessä. Alkulohkojen voittajat sekä kaksi parasta kakkosta - Ilves ja Åland United - olivat raivanneet tiensä puolivälieriin. Åland Unitedin ja KuPS:n välinen ottelu muodostui puolivälierien herkkupalaksi. Siinä kohtaavat puolustava Suomen mestari ja viime kauden cup-voittaja.

Arpa oli oikukas ja heitti pääkaupunkiseudun joukkueet vastakkain kahteen ottelupariin. FC Honka saa vastaansa helsinkiläisen PK-35:n. HJK ottaa mittaa PK-35 Vantaasta. Viimeisessä otteluparissa kohtaavat Ilves ja liigasta pudonnut JyPK, joka kiilasi ONS:n ohi A-lohkon voittajaksi.

Puolivälierissä noudatettiin painotettua arvontaa. Parhaina lohkokakkosina jatkoon päässeet eivät saaneet kohdata oman lohkonsa voittajaa. Ilveksen ja FC Hongan sekä Åland Unitedin ja PK-35 Vantaan väliset puolivälierät olivat siis suljettu pois kuvioista.

Välieräparit arvottiin samalla. HJK tai PK-35 Vantaa saa kotikentälleen joko Ilveksen tai Jyväskylän Pallokerhon. FC Honka tai PK-35 kohtaa kotonaan Åland Unitedin tai KuPS:n.

Puolivälierät ja välierät pelataan ennen liigakauden alkua. Puolivälierien peliaika päättyy 13. maaliskuuta. Välierien ajankohta on 19. tai 20. maaliskuuta. Cup-voittaja on selvillä finaalin päätteeksi 2. lokakuuta. Loppuottelu pelataan Olympiastadionilla.

Puolivälieräparit
FC Honka (1) - PK-35 (1)
HJK (1) - PK-35 Vantaa (1)
Ilves (2) - JyPK (1)
Åland United (2) - KuPS (1)

Välierät
HJK/PK-35 Vantaa - Ilves/JyPK
FC Honka/PK-35 - Åland United/KuPS

Artikkeliin liittyviä aiheita: