PalloTV - KuPS hankki vahvistusta maalintekosektorille
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.03.2022

KuPS hankki vahvistusta maalintekosektorille

Nika Sichinavan sopimus aluksi kesäkuun loppuun.

KuPS vahvistuu georgialaisella hyökkääjällä Nika Sichinavalla. Hän tulee Kuopioon Ukrainan pääsarjaseurasta Kolos Kovalivkasta, jonka pelit ovat toistaiseksi pelattu Venäjän hyökkäyksen keskeytettyä sarjakauden maassa. Sichinavaa koskeva lainasopimus kestää aluksi kesäkuun viimeiseen päivään ja sisältää option loppukaudesta.

Verkkosivuillaan kuopiolaisseura kuvaa Sichinavaa target-tyyppiseksi hyökkääjäksi, joka on myös hyvä liikkumaan. 27-vuotias ja 185-senttisen varren omaava kärkimies on monipuolinen viimeistelijä, jolta maalinteko sujuu molemmilla jaloilla sekä päällä. Maalien lisäksi hän luo maalipaikkoja ja raivaa tilaa vastustajan puolustusalueella.

Sichinava on pelannut Ukrainassa Kolos Kovalivkan lisäksi Ingulets Petrovessa, jossa hän teki 17 maalia kaudella 2019-20. Ingulets pelasi silloin Ukrainan toisella sarjatasolla. Tätä ennen Sichinava jalkapalloili kotimaassaan Georgiassa ja Venäjällä.

Sichinava on ollut KuPS:n harjoituksissa maanantaista lähtien. Hän on valmennuksen käytettävissä, kun KuPS pelaa kauden viimeiset harjoitusottelut MP:tä ja AC Oulua vastaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita: