PalloTV - ”Ulkomailla pelaaminen on unelma”, Diogo Tomas, KuPS
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
09.06.2022

”Ulkomailla pelaaminen on unelma”, Diogo Tomas, KuPS

Suomalaisjoukkueiden eurocup-karsinnat ovat kulman takana. Ensimmäisen karsintakierroksen vastustajat selviävät ensi viikolla suoritettavassa arvonnassa, ja ensimmäinen karsintakierros pelataan heinäkuun alkupuolella.

Viime kauden sarjasijoitusten perusteella europeleihin pääsivät Suomen Mestari HJK, KuPS, SJK ja FC Inter. HJK on oikeutettu Mestareiden Liigan karsintapaikkaan. Muut karsivat Konferenssiliigan lohkovaiheeseen pääsystä.

KuPS:n viime kauden eurocup-seikkailua, joka lennätti Simo Valakarin luotsaaman joukkueen aina Konferenssiliigan lohkovaiheen portille saakka, oli mukavaa seurattavaa suomalaisittain. Keskuspuolustaja Diogo Tomas, 24, oli keskeinen palanen KuPS:n viime kauden joukkuetta.

PalloTV tapasi Tomasin ja kysyi, minkälainen kokemus viime kauden euroseikkailu oli pelaajalle? Olivatko ne hänen pelaajauransa isoimmat pelit tähän mennessä? Minkälaisena pelaajat kokivat europelien mukanaan tuoman otteluruuhkan? Mitä tehdään paremmin tällä kertaa? Tomas lukeutuu PalloTV:n toimituksen silmissä niihin pelaajiin, joille onnistuminen europeleissä voi merkitä hyvinkin nopeata osoitteenmuutosta, mitä hän ajattelet siitä?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: