PalloTV - Cupin välierät on arvottu
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.07.2022

Cupin välierät on arvottu

FC Lahdelle kova vastustaja KuPS:sta.

Suomen Cupin välieräparit arvottiin tänään. Valmentajaa vaihtanut FC Lahti kohtaa liigan sarjataulukon ykkösenä olevan Kuopion Palloseuran. Talouskurimuksessa rypevä HIFK puolestaan ottaa kotiottelussa mittaa ykköshyökkääjänsä menettäneestä FC Interistä. Välierät pelataan 31. elokuuta.

Samaan aikaan välierien kanssa arvottiin finaalin kotijoukkue. Se tulee otteluparista FC Lahti - KuPS. Loppuottelu pelataan Olympiastadionilla 17. syyskuuta.

Välierävaiheessa kilpailun säännöt muuttuvat. Tähän asti voittaja on ratkaistu suoraan rangaistuspotkukilpailulla, jos tilanne on ollut tasan varsinaisen peliajan jälkeen. Jos tilanne on välierissä tai loppuottelussa tasan, pelataan jatko-ottelu 2 x 15 min ennen rangaistuspotkukilpailuun siirtymistä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: